Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Историята на един Б®авок в картинки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

gari_brasna4a написа:
    "Също така смених един изключително важен въздуховод - този на входа на турбината" . колега emzo от каде закупи този въздуховод и колко струва ,защото аз от 2 години търся ,но без успех
    Тук го има. http://axm-auto.com/
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

http://axm-auto.com/index2.php?brand...menkl=1&show=1
      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Евала за темата,колега :D Бравока е супер поддържан

Коментар

Колата е безупречна! След толкова много грижи и подобрения гледам си я пуснал в продажба. Ако искаш да направим бартер с мойто "ен’о и шес"- няма да искам да ми даваш горница Yellow_Flash_Colorz_PDT_05
          SEAT Leon Cupra 300
          Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Точа зъби на едно такова ама да видим:
            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Бях сигурен ,че си решил да минаваш в отбора на "АЛФА" . Виждам ,че се движиш в правилната посока
              SEAT Leon Cupra 300
              Triumph Street Triple 765 R

Коментар

интересно и аз имам същия проблем с горивото ама аз съм с бензинка и ми дава такъв разход може ли и при мен проблема да е от този датчик

Коментар

Браво Емо бая си си поиграл ама ще е от полза за следващия собственик.Ще я продадеш,колата си заслужава.Успех.
                  FIAT BRAVO 1.6
                  FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                  LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

Много добро описание.Личи си,че в колата са вложени много средства и желание.
                    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Абе някой да e чистил МАР сензора и с какво ? Че се чудя к’во да "пипна" вече :D
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

И доколкото рaзбрах новия собственик все още нищо не бил пипал по колата :DПоздрав за Принко и да събира парички
                        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

за оригиналното радио

От къде в Стара Загора си купи радиото и чейнджъра? Браво за напътствията.

Коментар

Колега, тия неща само втора ръка. Нови ги няма.От колегата Попаров ги взех, но няма повече. Трябва да дебнеш в купува-продава.
                            F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Наясно съм, че само втора ръка се намират, но обиколих цяла Стара Загора и няма. Аз имам оригинално, но има една функция DX и не мога да я изключа, а тя е да "хваща" радиа с най-чист сигнал, и само Веселина. Сега съм със друго радио, но разваля "фацата". Яд ме е, че оригинално си е била Мареата с оригинално радио с чейнджър,но са ги свалили и са ми сложили друго.

Коментар

Working...
                              X