Я да ви питам който си е сложил спортния филтър каде го е сложил?! И кабелчета който са на въздушния филтър отстрани на кутията махнахте ли ги ?!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Спортен филтър
Collapse
X
-
Re: Спортен филтър
xAxOTo написа:Я да ви питам който си е сложил спортния филтър каде го е сложил?! И кабелчета който са на въздушния филтър отстрани на кутията махнахте ли ги ?!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
-
Ако спортният филтър е панелен тип се поставя на мястото на стандартния в кутията, ако ли пък е конусен се поставя да е максимално отдалечен от двигателя за да може да поема възможно най-студен въздух, примерно някъде на долу към калника.п.с. А като питаше за жилата/маркучета за мотор 1.4 12В ли става въпрос или аз нещо бъркам ?Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Колега не знам защо влизаш в излишни филми с поставянето на спортен филтър.При този мотор няма да получиш никакъв ефект в повишаването на мощността, ако разбира се това е целта ти.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Ако е само за промяна на звука...Твоя работа, експериментирай с предприетото начинание.ПоздравиAlfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Коментар
-
xAxOTo написа:Колега знам че няма да качи нищо,предполагам и ти си с 1.4 12В и знаеш ,че като караш и слушаш музика не се чува колата а аз съм на 18-години и ме влезе звука й !!NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
Колега в момента на пазара има много добри модели въздушни филтри...Особено тези който са внос от САЩ и формата и размера са според модела на колата...в смисъл то се слага в самата кутия,не е нужно да му търсиш място ...Мой приятел е с такъв и твърди че разлика има,както в звука,така и във скороста
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар