Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Coupe 1.8 16V engine tuning

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Fiat Coupe 1.8 16V engine tuning

Пускам темата с идеята за работещи подобрения на двигателя. По-конкретно търся помощ при намиране на спортни валове за този двигател.

Re: Fiat Coupe 1.8 16V engine tuning

Skip написа:
    Пускам темата с идеята за работещи подобрения на двигателя. По-конкретно търся помощ при намиране на спортни валове за този двигател.
    Уточни колко пари си си приготвил,защото има много варянти,а и атмосферния тунинг не е хич ефтин!

Коментар

Парите са нещо доста отностелно! Едни качествени валове са около 2000 лв, чип тунинга върви около 600. Филтър съм харесал за 350 но за момента съм с един за 120 временно. Изпускателната система е 60 мм от колекторите до отзад със един резонатор на мястото на катализатора и едно последно гърне. Въпроса ми е по-скора за конкретни предложения за валове и евентуален опит от някой дето е слагал на такъв двигател. Независимо дали е на купе, пунто или стило.

Коментар

И една малка подробност за двигателя. Електрониката е Хитачи а не Бош.

Коментар

Още по-голямата подробност е ,че чип на този двигател неможе да се сложи!

Got nos?

Коментар

Поради каква причина мислиш че не може да се сложи чип?

Коментар

Поради каква причина мислиш че не може да се сложи чип?

Коментар

Kолегата е прав на Хитачи -то не може да се чете е-прома...
                ......1.8....16v.....1997....

Коментар

Колега и аз знам,че на 1.8 не става чип тунинг-а.Аз лично ти предлагам следният вариант:- да разпиташ каква е възможността за друга електроника.- един custom колектор и генерация.- нитро система.Мисля,че за около 2000лв. това е добър вариант за атмосферен тунинг.И ще има най-сериозен ефект.Това е моето мнение.
                  <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
                  Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

Става но трябва да не е с Хитачи-то както е моето...и то е 1,8 ама е мисля Бош...
                    ......1.8....16v.....1997....

Коментар

http://www.youtube.com/watch?v=6NIyW...eature=related Това е на ЕКУ Magneti Marelli
                      COUPE 1.8 16V
                      Volvo XC90 T6

Коментар

аа

Ако двигателя ти е с пластмасовите колектори чип неможеш да сложиш(това е новия мотор на купето мисля че го слагат след 1998 до 2000г),ако си с металните колектори,компа може да се бара.

Коментар

За сега съм се спрял на тези валове http://www.colombo-bariani.com/catalogo.php?lang=eng Търсих и на gozzoli ама няма за 1.8

Коментар

Да колата е август 2000г. Пластмасови колектори и хитачи.

Коментар

Ако си решил да ги слагаш,ще трябва и електроника да търсиш,защото нищо няма да постигнеш ако неможе да се бара електрониката

Коментар

Working...
                              X