За икономията колегата ти е отговорил,а пъргавостта идва в ниските обороти.Примерно ако колата ти сега тръгва хубаво от 3500 ще започне да тръгва от 2000.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Браво 1,6 със чип?
Collapse
X
-
Danchojn написа:van_dal написа:за ЖТД дават от 105 на 135к.с. и понижаване на разхода с 1 литър, има ли такова животно?leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Moйто е 148 коня и харчи извънградско 4.5-6 зависи как е от много фактори разбира се,говоря при включен климатик харчи толко
Коментар
-
emzo написа:Дюзите на 1,9 и 2.4 са едни и същи, така че не е в тях проблема
Коментар
-
Сори за офф-а,просто темата се изметна малко.Моля постовете ми да бъдат изтрити.А по темата-на 1.6 16В чип е безмислено за толкова пари 200 евро.Ефекта ще е незабележим.На атмосферен мотор силов тунинг само със промяна на софта трудно се постига.Не казвам че е невъзможно.Но просто според мен не си заслужава.Нямам чипосано 1.6 16В и затова говоря само хипотетично. :P Поздрави на всички.
Коментар
-
ici написа:Отново заядлива темичка се е получила ))Заводските карти при тези коли са не съвсем оптимални, и аванса е по-малък от оптималния и горивото като цяло е в повечко и се губи мощност Просто заводските карти са презастраховани за голяма сигурност срещу лошо гориво. Особено като се мапне на живо, може да се направят веднага разлики.Колата се изостря като респонс и разхода също се понижава.Предполагам 1.6 16В ще извади 4-5 коня в повече, но си е разлика все пак.
Коментар
-
emzo написа:Колега ici, само дето ги гледам въпросните карти и все ми казват, че няма как да падне разхода.Не и при 1.6.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар