Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Браво 1,6 със чип?

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Браво 1,6 със чип?

Има ли някой колега със чипнато 1,6 , мисля мойто да го пипна и се чудя дали си заслужава да дам 200 евро,има ли някаква разлика във вървенето
    forza la FIAT
    http://gorata.net/f.php?f=dani_bravo

http://www.digitaltuning.bg/tuning/f...avo/1.6-103-cv
    Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
    Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
    Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
      http://www.digitaltuning.bg/tuning/fiat/bravo/1.6-103-cv
      Мерси за инфо-то
      forza la FIAT

Коментар

Колега, чипосването всъшност значи по-богата смес и по-висок разход. Това е. Друго само с чип не може. Не си заслужава!
        Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

за ЖТД дават от 105 на 135к.с. и понижаване на разхода с 1 литър, има ли такова животно?
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

van_dal написа:
            за ЖТД дават от 105 на 135к.с. и понижаване на разхода с 1 литър, има ли такова животно?
            Не вярвам.
            Panda Climbing 4x4 1,2 FIRE

Коментар

Правя демонстрация на живо, който иска :D Пари не искам Ефекта от чипа е малък и не си заслужава (за 1,6 говоря) 200евро, а и има места, където за много по-малко ще ти го направят.Евентуално може да очакваш по-добър старт.Постарах се на макс. с на колегата Вектрата Ц20НЕ и има разлика, но цитирам:
              aко за това трябваше да давам пари, нямаше да ги дам
              п.с. местя темата в Тунинг, там и е мястото.
              F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

van_dal написа:
                Така е литър надолу!
                Toyota Celica 98-7AFE
                Ex:Fiat Bravo JTD

Коментар

van_dal написа:
                  Да бе да.135 даже е малко.Някой го докарват и до 145.А след чипа,може да почнеш и да вадиш нафта от рвезервоара.

Коментар

Все пак попитах за 1,6 не ме интересува какво става със жтд,ако има някой колега със 1,6 чипнато моля да си изкаже мнението
                    forza la FIAT

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                      Все пак попитах за 1,6 не ме интересува какво става със жтд,ако има някой колега със 1,6 чипнато моля да си изкаже мнението
                      Ами emzo ти отговори.При 1,6 измамата е пълна.И за мощноста, а за намаляване на разхода пък да не говориме.Ти не разбра ли че съществуват фирми и хора благодарение на некомпетентноста и глупоста на хората.Примери безброй.........

Коментар

bravosx 1,6 16v написа:
                        Няма смисъл да слагаш чип на 1.6. Ако се прави нещо, е по-добре една нитрова система. Но пък не си заслужава, колега. Наскоро разговарях с един приятел, който точно с това се занимава. Първите ми две изречения ги считай за от неговата уста. Просто ми каза, че няма смисъл да се хвърлят яко пари за наистина нищожен резултат. Ако колата е JTD, там вече това, което се дава, е вярно. Поне, ако се разровиш из търсачката ще видиш, че е така.А и някой наскоро го обясни много точно. Да кажем, че ти сваля разхода, това ще е главно на дълъг път - ясно е защо. Но не можеш да поддържат постоянна скорост. Т.е. ако се наложи да висиш за ТИР, изпреварващ друг ТИП, и после излетиш, след като той изпревари, спестеното гориво ще замине... Някъде из раздела някой го беше обясни чудесно. Но и аз те съветвам да не правиш излишен разход. Въпреки всичко имам някакъв спомен, че качествените чипове са за по 1000-ка. Но... трябва да си зададеш въпроса - Струва ли си такава инвестиция?
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Благодаря ви за мненията,значи чипа го оставяме настрана,заемаме се със задни дискове и фарове със лупа от мареа
                          forza la FIAT

Коментар

Колега на атмосферен мотор наистина ефекта не е голям,но го има Колата ще ти стане доста по-пъргава,може да ти мръднат прекъсвача и разхода ще ти падне,но не очаквай чудеса.Чип може и за 200лв да си намериш читав че и по-ефтино,просто намери от някои хубав чип и ходи да ти го презапишат И последно,като сложиш чип и хубав филтър ще видиш че ще има осезателна разлика.Даже може да си замериш колата сега с някои със същата и след интервенцията пак и ще се увериш.Все пак ти си решаваш.Успех.

Коментар

[quote="Punto 1.4T"]Колега на атмосферен мотор наистина ефекта не е голям,но го има Колата ще ти стане доста по-пъргава,може да ти мръднат прекъсвача и разхода ще ти падне,но не очаквай чудеса.Чип може и за 200лв да си намериш читав че и по-ефтино,просто намери от някои хубав чип и ходи да ти го презапишат И последно,като сложиш чип и хубав филтър ще видиш че ще има осезателна разлика.Даже може да си замериш колата сега с някои със същата и след интервенцията пак и ще се увериш.Все пак ти си решаваш.Успех.[/quotе]Колега,виждам че си осведомен и ще ти бъда безкрайно благодарен да ме светнеш какво точно се прави при един атмосверен бензинов двигател за да може чрез чипосване да му се увеличи МОЩНОСТА и да му падне РАЗХОДА.Защото когато правиш такива сериозни препоръки,би трябвало да се аргументираш КАК СТАВА.В противен случай остава само на лаф.

Коментар

Working...
                              X