Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
фиат пунто ЕЛХ
Collapse
X
-
БРУТАЛКАCSI in the CAR !!!
Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.
ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"
Коментар
-
Охо и това е готово :D Колега с Пунтото разкажи по подробно от какво е двигателя сякаш верно е хибрид от няколко А изпускателния колектор сигурно е от Унифлекс къстъм тва е атския колектор за изкарване на турбото отгоре Аз често спирам до теб колега с едно черно пунто гт съм, един път май преди време дойде да ме питаш мое ли е пунтото и каза че ще правят твоето ама не знам дали си бил ти де
Коментар
-
ДА и на мен ми прилича на глава от Уно Турбо, а смукателите са си от ГТ, като гледам как са напревени и изпускателните колектори турбинката 100% е големичка :D . Интересна и със сигурност доста вървежна колица ще да е това според мен. . Колега с каква електоника е колатаFIAT Punto GT'96 131hp
FIAT Punto TD 60 '98
Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.
Коментар
-
Готина количкаВиж бейби не сме глупаци,
ние сме отбор от здравеняци.
Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo
Коментар
-
1
колега аз сум да наи накрая стана и моето т.е правих го с един приател бисер се казва тои прави много ел не6та,турбото надува на 4700об оба4е си заслужава 4аканетоколектора ни го направи Емо от сервиза на Явор и бая красив е су6то и ефикасен,Явор помогна много су6то например незнам дали се вижда но мотора е 1.3 уно и вуоб6те нестава за пунто попринцип както някои са писали в форума а явката ни прекрои рогаспира4ките са 300мм джантата е 16ка,електроника мегакур:) бубунки4бр
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар