Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

фиат пунто ЕЛХ

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

фиат пунто ЕЛХ

ето го и моито пунто наи сетне
    Прикачени файлове

хубава количка колега, но не си пуснал темата където трябва , освен ако имаш намерението да заставаш на бялата лента срещу някой с нея
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Наистина добре изглежда машинката. Колко коня би трябвало да е? Турбото ти ли си го слагал? Напиши повечко за това какво си й правил на колата- мисля, че ще бъде интерсно за всички.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Коментар

п

пунтото е 1.3турбо митсуби6иоколо 250кс но не е замерена правих я при бате явор с алдитата uniflex racing team

Коментар

мотора пунтовски ли е ?и аз да питам нещо което не е точно по темата какви са всичките мотори като кубатура на пунто мк1 ?не са ли 1.0, 1.1, 1.2, 1.4 турбо само? чувал съм и за 1.3 и 1.4 атмосферки има ли такива?
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Може да е от УНО.nali imaxa 1.3 turbo????Sorii za latinicata ama kompa se bagna mn.
              <<KARKELANOV>>

Fiat Bravo 147 20V HGT - ex
              Fiat Coupe 131 16V VFD - MADNESS MOTORSPORT TEAM

Коментар

гледам и не вярвам на ушите си това 1242см ли е?главата от какво е?уно ли?
                Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Интересен хибрид!Главата е унова ама 1.3 или 1.4 ,не се различава.Колектора е от 1.4 може би,защото на 1.3 е кръгъл.Колега интересно ми е как си вързал турбото към генерацията?!?Дай повече инфо де!
                  Fiat Punto 1.1 6Speed

Коментар

БРУТАЛКА
                    CSI in the CAR !!!
                    Mancuzo Fiat PUNTO 1.7DS 176B3.000,около (6,7л-11л /100)София.

ПО-ВАЖНОТО ОТ РАЗДЕЛ "Дизел"

Коментар

Охо и това е готово :D Колега с Пунтото разкажи по подробно от какво е двигателя сякаш верно е хибрид от няколко А изпускателния колектор сигурно е от Унифлекс къстъм тва е атския колектор за изкарване на турбото отгоре Аз често спирам до теб колега с едно черно пунто гт съм, един път май преди време дойде да ме питаш мое ли е пунтото и каза че ще правят твоето ама не знам дали си бил ти де

Коментар

ДА и на мен ми прилича на глава от Уно Турбо, а смукателите са си от ГТ, като гледам как са напревени и изпускателните колектори турбинката 100% е големичка :D . Интересна и със сигурност доста вървежна колица ще да е това според мен. . Колега с каква електоника е колата
                        FIAT Punto GT'96 131hp
                        FIAT Punto TD 60 '98
                        Alfa Romeo 155 2.0 16v Т.s.

Коментар

Готина количка
                          Виж бейби не сме глупаци,
                          ние сме отбор от здравеняци.
                          Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
                          така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
                          http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

1

колега аз сум да наи накрая стана и моето т.е правих го с един приател бисер се казва тои прави много ел не6та,турбото надува на 4700об оба4е си заслужава 4аканетоколектора ни го направи Емо от сервиза на Явор и бая красив е су6то и ефикасен,Явор помогна много су6то например незнам дали се вижда но мотора е 1.3 уно и вуоб6те нестава за пунто попринцип както някои са писали в форума а явката ни прекрои рогаспира4ките са 300мм джантата е 16ка,електроника мегакур:) бубунки4бр

Коментар

.

забравих да спомена че надиваме на 2.2бара пик 2.5

Коментар

Working...
                              X