Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

врата без дръжки

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Еми с помощта на машинки за централно заключване..... те си имат стойки за захващане за ламарината. Махаш кората на вратата и почваш да нагласяш така че като се вдигне нагоре машинката да избутва езичето на дръжката....не мога да кажа точно как е на Стилото затова трябва да си огледаш и да видиш какво трябва да шавне че да се отвори врататаА да дам коментар и за написаното от колегата krasio_79bs - За да не става така се оставя някъде по колата скрито копченце(ама добре скрито),което е свързано с едната машинка и което работи и без контакт,за да си отвориш ако нямаш ключ(освен ако не ти е паднал и акомулатора де :D )
    Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
    Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
    Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

А алармата трябва ли да се сменя или може да се използват копчета от сегашната.Разбрах че самата машинкапо трудно заработва когато колата е с жило, с което се отварят вратите(като Стилото).
      Виж бейби не сме глупаци,
      ние сме отбор от здравеняци.
      Да бъдеш с нас знам, че го желаеш,
      така че качвай се на дансинга и започвай да играеш!
      http://www.youtube.com/watch?v=UDWnMXzgeZo

Коментар

Ами аз знам че се слагат машинките с техен си модул и дистанционни... http://www.topspeed.bg/catalog.php?cid=50 Има за 2 врати за 4... Обаче ти примерно ако си с оригиналната аларма,ще трябва да купиш и един най опростен модул с дистанционни от аларма и към него да вържеш машинките които ще ти отварят вратата.Като вързваш после машинките ще сложиш на местото където е отключване на вратите-едната врата,а където е буксата за заключване-другата врата (не ми е ясно точно как са връзките затова им казвам букси)И така получаваш дистанционно(с две копчета гледаи да ти е ако си с двувратка) което като му натиснеш копчето за отключване примерно-отваряш твоита врата,като натиснеш другото копче-отваряш вратата на гаджето/женатаА това за жилото мисля че не е вярно....ти ако си нагласиш точно местото на машинката да е на палчето за отваряне няма да има проблем..Успех!!!
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Working...
        X