На Бравото пък точно си излиза сравнително доста лесно.Топката е на шлиц и само разклащаш и дърпаш на горе.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топка на Скоростния Лост
Collapse
X
-
Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
-
Re: Топка на Скоростния Лост
Punto 1.4T написа:St3althX написа:Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....leave something of the happiness you bring
Коментар
-
Хахаха много си готин,само да ти кажа че си леко в грешка,надъхано дупе на 22 години съм бил преди 6-7 години.Пунтото го няма от доста време,за уточнение ще кажа че сега имам БМВ и пак Пунто ама друго.И като ти не си надъхано дупе можеш ли да ми отговориш дали темата е точно за тунинг раздела???Ако това се разбира под тунинг аз спирам да чета този раздел,а като доиде времето да си сменям чистачките или ароматизатора ще си пусна тема тук
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Не говоря за темата а за хвалбата ти която долавям 3-4 пъти с твоето Пунто...И като имаш БМВ значи със сигорност си се преебал в живота :D (според мен това е най-злокобната глава)
Коментар
-
niki87bg написа:Пак ви казвам не се старайте да запазвате оригиналната топка тъй или инече няма да я ползвате кат сложите по хубава направо режете с флекса 5 см на долу аз също съм с барче от GT но да ви кажа честно стана супер лоста стана толкова малък 4е не ми трябва маншонче за лоста толков е малъкDrive or Die!
Коментар
-
Най-лесно ще "изтръгнете" топката на скоростния лост като нагреете малко топката. За метода с нагряването съдя по случката, когато през Май месец на един от баловете на които бях от дивата жега в колата при смяна на предавките топката ми остана в ръката. Такаче опитайте с нагряване преди да добегнете до рязане и всякакви други издевания върху топката.karolev>> Георги Каролев; Brava 100 16V SX 103hp 10.'98 - R.I.P. 04.04.2018
https://www.facebook.com/groups/FiatFIBulgaria/ - ФИАТ ФЕНОВЕ в БЪЛГАРИЯ във Facebook
Коментар
-
pecata написа:Е добре,ами на типо как се сваля?Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар