Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Топка на Скоростния Лост
Collapse
X
-
Re: Топка на Скоростния Лост
St3althX написа:Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Ако питаш мен направо ме последваи - взимаи флекса и 5 см режи смело става мн яко ниско и удобно инече с универсалния размер все едно караш ГАЗ а не Пунто /това е шега разбира се/.Инече се вади оригиналната топка с напречен разрез и се дурпа на горе аз след тази операция бях 4-5 дни с цицина на главата ама да не ти пука :D :D :D :D
Коментар
-
St3althX написа:Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....
Коментар
-
Punto 1.4T написа:St3althX написа:Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:Punto 1.4T написа:St3althX написа:Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....
Коментар
-
Punto 1.4T написа:reter написа:Punto 1.4T написа:St3althX написа:Здравейте, извинявам се ако има такава тема но не можах да намеря...купих си топка за Фиат Пунто 1 но не мога да сваля моята ако може да ми кажете как се маха пробвах всякак на горе на долуналяво на дясноняма не става....Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Хъх аз пък да ви кажа как разкарах моя ... бях се позасилил на тунела на Димитър Нестеров откъм Военна болница ... и след височкото се оказа, че има адско задръстване и тряя да спра ... стъпих на кучките, вкарах трета, дигам съединителя, ама така я вкарах тая трета в паниката, че ми излезна лостчето И сега ми се мърда нагоре-надолу ... тряя да взема и аз да го сменя :PFiat Forum Bulgaria
Прекаленият светец и богу не е драг !
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар