и аз тамън по външен го видях 75мм
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на рефлектора на фаровете за мъгла
Collapse
X
-
BEX---GT написа:определено, но аз не ги ползвам, само в подземни паркинги, за да не включвам ксенона за малко, а и без това глобяват за тях... не бих посъветвал да се затъмняват нормалните фарове въпреки че съм виждал черно браво с черни фарове и изглеждаше много злобно, ноооо едва ли е светело особеноFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
Bravo 1.9 JTD написа:Oпушени най-добреNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
chaikata написа:и няма да влязат после тея кръгчета ... отвори си ги , и без тва лесно се сваля халогена , измери си ги да не ги слагаш после отвъншната странаFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
chaikata написа:и няма да влязат после тея кръгчета ... отвори си ги , и без тва лесно се сваля халогена , измери си ги да не ги слагаш после отвъншната странаNOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
svetkos_ написа:chaikata написа:и няма да влязат после тея кръгчета ... отвори си ги , и без тва лесно се сваля халогена , измери си ги да не ги слагаш после отвъншната странаFiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002
Коментар
-
cokata_23 написа:svetkos_ написа:chaikata написа:и няма да влязат после тея кръгчета ... отвори си ги , и без тва лесно се сваля халогена , измери си ги да не ги слагаш после отвъншната странаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар