Колеги,Някой да знае случайно с какъв размер е рефлекторът на фаровете за мъгла??? Търсих из нетеца, ама нещо чичо гООгле не ме хареса... Ще съм много благодарен на точна информация.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Размер на рефлектора на фаровете за мъгла
Collapse
X
-
Re: Размер на рефлектора на фаровете за мъгла
svetkos_ написа:Колеги,Някой да знае случайно с какъв размер е рефлекторът на фаровете за мъгла??? Търсих из нетеца, ама нещо чичо гООгле не ме хареса... Ще съм много благодарен на точна информация.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
-
Re: Размер на рефлектора на фаровете за мъгла
Tornado написа:svetkos_ написа:Колеги,Някой да знае случайно с какъв размер е рефлекторът на фаровете за мъгла??? Търсих из нетеца, ама нещо чичо гООгле не ме хареса... Ще съм много благодарен на точна информация.NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Коментар
-
reter написа:колега извинявай за намесата, ама гледам си я пуснал темата в тунинг. тааа.. какво си намислилNOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:reter написа:колега извинявай за намесата, ама гледам си я пуснал темата в тунинг. тааа.. какво си намислилFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
reter написа:svetkos_ написа:reter написа:колега извинявай за намесата, ама гледам си я пуснал темата в тунинг. тааа.. какво си намислилNOW: ???
Коментар
-
svetkos_ написа:reter написа:svetkos_ написа:reter написа:колега извинявай за намесата, ама гледам си я пуснал темата в тунинг. тааа.. какво си намислилFiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Коментар
-
определено, но аз не ги ползвам, само в подземни паркинги, за да не включвам ксенона за малко, а и без това глобяват за тях... не бих посъветвал да се затъмняват нормалните фарове въпреки че съм виждал черно браво с черни фарове и изглеждаше много злобно, ноооо едва ли е светело особеноA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар