Колеги,Някой да знае случайно с какъв размер е рефлекторът на фаровете за мъгла??? Търсих из нетеца, ама нещо чичо гООгле не ме хареса... Ще съм много благодарен на точна информация.
NOW: ???
Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999
Колеги,Някой да знае случайно с какъв размер е рефлекторът на фаровете за мъгла??? Търсих из нетеца, ама нещо чичо гООгле не ме хареса... Ще съм много благодарен на точна информация.
Имам разглобен и мога да ти дам всякакви размери само кажи кой по точно ти трябва.
Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Имам разглобен и мога да ти дам всякакви размери само кажи кой по точно ти трябва.
Ами трябва ми колко сантиметра е диаметърът на рефлектора на фара за мъгла. Така, като си чертах сега, понеже колата "не ми е под ръка", го пресмятам на спомен около 5-6 сантиметра. Но затова питам, ако някой има снимка или знае, да ми каже.
колега извинявай за намесата, ама гледам си я пуснал темата в тунинг. тааа.. какво си намислил
Eee, бре! Дайте размера, пък после въпросите... Ама айде, нали съм ПИЧ! НА!Вече си поръчах ленти за фаровете, сега остава да разбера и диаметърът на халогените, за да си поръчам и ринговете, че ми е по-лесно.
колега извинявай за намесата, ама гледам си я пуснал темата в тунинг. тааа.. какво си намислил
Eee, бре! Дайте размера, пък после въпросите... Ама айде, нали съм ПИЧ! НА!Вече си поръчах ленти за фаровете, сега остава да разбера и диаметърът на халогените, за да си поръчам и ринговете, че ми е по-лесно.
така и предполагах :P
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
Ами то друго там няма какво да се направи. Поне според мен, де.
Ами то друго там няма какво да се направи. Поне според мен, де.
недей така, болни мозъци бол
Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.
определено, но аз не ги ползвам, само в подземни паркинги, за да не включвам ксенона за малко, а и без това глобяват за тях... не бих посъветвал да се затъмняват нормалните фарове въпреки че съм виждал черно браво с черни фарове и изглеждаше много злобно, ноооо едва ли е светело особено
A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар