Здравейте колеги!Пробвах с търсачката на форума но безуспешно. Интересувам се от малко имформация за направата на права генерация за Фиат Браво 1,6 16в. Необходими метри тръба,фи на същата евентуално колена.Благодаря предварително на всеки отговорил компетентно по темата и се извинявам ако не е тук мястот за такъв въпрос или съм збъркал нещо
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
освободена генерация
Collapse
X
-
Темата е интересна,помогнете на човека и аз обичам бруталния звук от банг-бек системите наподобяващи турбо-лаг само с крайно гърне че да може да експлодират газовете там.Аз незнам как да те посъветвам но с удоволствие ще се радвам на клипче със звукleave something of the happiness you bring
Коментар
-
ако си мислиш че с права генерация ще вдигнеш мощността....лъжеш се...ще се вдигне само от премахването на каталитика. А ако искаш да диша хубаво мотора трябва да смениш и хедърсите а от там идват и детонации в тръбата поради завихряне на неизгорели газове което се парира със мап и предварение.. Иначе само за звук става да...но с резонатор че става нетърпимо за ежедневна кола Използвай тръба на 58 60мм неръждавейка резонаторно и крайно...това е
Коментар
-
evgeni85 написа:А ако искаш да диша хубаво мотора трябва да смениш и хедърсите а от там идват и детонации в тръбата поради завихряне на неизгорели газове което се парира със мап и предварение..Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.
Коментар
-
PaUnOff написа:evgeni85 написа:А ако искаш да диша хубаво мотора трябва да смениш и хедърсите а от там идват и детонации в тръбата поради завихряне на неизгорели газове което се парира със мап и предварение..leave something of the happiness you bring
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар