дайте съвет има ли начин да го пипна тва зверче 6тото не е jtd мотора?нов сам и много мерак имам
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тунинг за браво тд100
Collapse
X
-
Humppa
Мерак за какво?Сипвай си нафта и масла и не се занимавай с глупости П.П. и звука "ш" се изписва с буквата Ш, не с цифрата 6. Да знаеш
Коментар
-
слагайки турбо от 2.4 мотора ще се повиши мощността, ама не знам до колко.. но и по-бързо ще даде фира...ако искаш нещо по-хубаво:отвори мотора, сложи сегменти АЕ(носят на по-високо натоварване), полирай всмукатела и изпускатела, почистване на кулера и всичко по системата, дюзи, мюзи..., сложи въпросната турбина, махни филтъра за твърди частици, права генерация, това ще стане за под 1000лв, като резултат, количката ще стане къде 130-тина коня(примерно), ще й се радваш 20-тина хиляди километра и пак ще трябва да отваряш мотора...ааа и ще пуши като си е/_ ма/_+та....за какво сме си взели дизели, ако не да са икономични....(а и ТД100 върви прилично)вземи пунто ГТ и тунинговай, ама да правиш нещо, което ще пуши ужасно много, ще има не много приятен звук, пак ще харчи, няма да е икономично... според мен няма смисъл, но ако ти се занимава, почвай горното упражнение....A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
emzo написа:Дето ще даваш пари за неясен ефект, продай колата и си вземи друга.Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
kocko написа:благодаря ви аз мисля за пунто гт да си зема сащо ама него как да го направя даите савет 4е тапарва прохойдам из тея средиПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар