Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Повдигане

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

emil petkov написа:
    Жалко ако все пак стават този размер гуми, защото вече дадох 400лв. за другите и става много сложна гимнастика да ги сменям пак, но за летните ще се пробвам на всяка цена. Обещах да кача снимки:Не става много ясно колко се е повдигнала, но на втората снимка си личи, че предницата е малко по висока от задницата, защото не ми стигна транспортната лента и ще я вдигам след като намеря подходяща лента. Но дори и така пак съм доволен, защото кората под двигателя ми опира много по-малко от преди.
    Колега повдигам малко стара тема,но ако може да те попитам? Колко е дебелината на транспортната лента? Откъде да я купя за Бургас се отнася и колко струва приблизително на майстор да я закараш и да ти постави тези тампони? Благодаря предварително.
    EX...Fiat Marea JTD 150+ Сега Опел Вектра 1.6 16в и Мазда Трибют 2.0 бензин/газ

Коментар

Транспортната лента е около 12мм, майстора я имаше, но не стигна за от зад да сложим и го чакам да донесе от селото си друга. Има няколко модела транспортна лента, тази беше от най-дебелите, които съм виждал и най-твърда. Има и такива в които преобладава гумата а тази преобладаваха конците и затова явно е по твърда. За купуване не знам от къде да те посъветвам, но ако ми докарат повече евентуално мога да ти изпрата, също не знам кога ще стане защото аз чакам от есента. За работа мисля че ми взеха 50лв. , но не съм сигурен защото правих и други неща.

Коментар

Working...
      X