emil petkov написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Повдигане
Collapse
X
-
-
Навъртях към 1000 км. и нямам никакви оплаквания от към нестабилност, държи се на пътя по същия начин като преди. Ходих и за риба с нея и на местата където закачах преди сега нямаше проблеми. Колата се вдигна с около 2см. , но според мен си има ефект. Новите зимни гуми като се вземат с подходящия размер, ефекта ще е още по добър.
Коментар
-
emil petkov написа:0бещавам да пусна, но след няколко дена, защото ще пътувам и няма да съм в Сф. Вчера ходих в дианата за гуми но категорично ми отказаха да ми сложат гуми с размер 175/80 14 защото нямало да станат. И много се разочаровах.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Относно този размер гуми 175/80/14 пробвах такива на Темпрата само,че отпред влизат но пълнят калника изцяло и няма да стане.Отзад влизат без проблем но отпред няма да стане ще опират при завой.Ти на каква кола си ги карал ?А за центрове за гуми Диана много не им вярвай щото на мен ми казаха ,че и 185/65/14 са големи за Темпрата,по каталог им давали едикакви си....така,че те гледат по каталога там.TEMPRA 1.6 i.e. SX
Коментар
-
andrew написа:Относно този размер гуми 175/80/14 пробвах такива на Темпрата само,че отпред влизат но пълнят калника изцяло и няма да стане.Отзад влизат без проблем но отпред няма да стане ще опират при завой.Ти на каква кола си ги карал ?А за центрове за гуми Диана много не им вярвай щото на мен ми казаха ,че и 185/65/14 са големи за Темпрата,по каталог им давали едикакви си....така,че те гледат по каталога там.Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.
Коментар
-
Жалко ако все пак стават този размер гуми, защото вече дадох 400лв. за другите и става много сложна гимнастика да ги сменям пак, но за летните ще се пробвам на всяка цена. Обещах да кача снимки:Не става много ясно колко се е повдигнала, но на втората снимка си личи, че предницата е малко по висока от задницата, защото не ми стигна транспортната лента и ще я вдигам след като намеря подходяща лента. Но дори и така пак съм доволен, защото кората под двигателя ми опира много по-малко от преди.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар