Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Лесно ли се сваля...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Лесно ли се сваля...

Лесно ли се сваля лявата конзола на предния прозорец ... трябвали да свалям таблото за да я сваля понеже искам да си направя шаблон по нея за конзола с уреди ... (аре де никои ли не го е правил ,моля администароския екип да ми премести темата в раздел Тунинг дано там има някои да ми отговори)
    Прикачени файлове
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Сигурно се сваля лесно, с отвертка :D . Обаче дали е разумно да слагаш там уреди - все пак ще си отвличаш вниманието от пътя.
    Fiat Tipo 1.6 i.e. 1992 г.
    Suzuki GSX 1100 E 1985 г.

Коментар

тя е на 3 щипки таз пласмаса ... лесно се сваля само дърпаш аз така си я свалях ама слгането после изнервя ... но не е нещо кои знае какво .... сваляи .... а тоя болт там ... аз нямам и никое друго браво няма ... следователно може само от болта да излезе

Коментар

Re: Лесно ли се сваля...

Fiat_Punto11 написа:
        Лесно ли се сваля лявата конзола на предния прозорец ... трябвали да свалям таблото за да я сваля понеже искам да си направя шаблон по нея за конзола с уреди ... (аре де никои ли не го е правил ,моля администароския екип да ми премести темата в раздел Тунинг дано там има някои да ми отговори)
        http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=32769
        Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Working...
        X