Здравейте искам да ви попитам колко пари ще ми излезе един пълен тунинг на моя фиат пунто 1.1 външен тунинг (брони,прагове,капак,спойлер) вътрешен тунинг ( Аудио система волан километраж) и двигател това за мене е наи трудно дали ще стане двигател пунто 2.0 16в знам каква разправия е но искам да я направя стил бързи и яростни : :P :P :P искам да ми помогнете с някоя фирма и да ми кажете колко пари горе долу ше ми излезне със вси4ко двигате външен и вътрешен тунинг
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
тунинг на фиат пунто 1.1
Collapse
X
-
mnpenchev
-
Ще стане , но дали си струва . Ето едно таковаhttp://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=42553Най-лесно е 1.4Т от ГТ с всичките му работи . http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=25060Абе доста пари ще хвърлиш , замисли се , въпреки че ще бъде уникално .... намери снимки на смолянското Пунто за надъхванеFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
Що не си вземеш един Голф II?Направи го да свети синьо, малко пръскалки тунинг, стикер тунинг и ... Ивана вътре и си направо готов:Ръката на волана,косата разпиляна,и риза секси разкопчанав сърцето ми шофираш,нахакано лавираш,и всичко в мене провокираш.Къв си ти, бе?Нямаш никакви комплекси,ти просто нямаш дубликат,и къв е тоя начин да си адски секси,че чак на теб ме хваща яд?.:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Malone написа:Що не си вземеш един Голф II?Направи го да свети синьо, малко пръскалки тунинг, стикер тунинг и ... Ивана вътре и си направо готов:Ръката на волана,косата разпиляна,и риза секси разкопчанав сърцето ми шофираш,нахакано лавираш,и всичко в мене провокираш.Къв си ти, бе?Нямаш никакви комплекси,ти просто нямаш дубликат,и къв е тоя начин да си адски секси,че чак на теб ме хваща яд?Fiat Punto 1.1 sx
Коментар
-
Ъъъъъъъъъъъ колега кат си газе що точно си купи 1.1 ? Мисля ,че се пак си се досещал ,че няма да бяга много ... и достига критичните 160 км с респек ?Купил си го поради ниската цена и с утехата за малък разход ... радваи му се така много трудно би намреил пунто 2.0 16v щото няма такова тоз двигател от фиат Купе, повече се срещат 1.2 75hp и по рядко 1.4 GT и чат пат някоe TD 1.7 Относно глупостите които си надрънкал по-горе е ясно че си на 18-20 ... и понятие си нямаш грам .Можеби си мислиш ,че дори колата ти има делко и карбутарор, другата честа тъпотия от недоглеждане е ,че си мислят ,че карат пълен инжекцион ,пък тои пише бензинов инжекцион ... могат да се направят доста неща по колата.Но след смяна на двигател следва смяна на скостна кутия,бордови копютър ,емобилаизер ,стартер ключ с мови ключове ... после в кат ще те карат да минеш технотест ... и тогава си свободен на пътя ... Нещата въобще не са като по филмите иска се много желание , да може да си свършеш повечето неща ти ... ако чакаш фирма и 20 000 няма да ти стигнат ... (в твоя и моя случаи единствания POWER тунинг които подлежи е спортен филтър и премахване на катализатора)>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
Malone написа:Що не си вземеш един Голф II?Направи го да свети синьо, малко пръскалки тунинг, стикер тунинг и ... Ивана вътре и си направо готов:Ръката на волана,косата разпиляна,и риза секси разкопчанав сърцето ми шофираш,нахакано лавираш,и всичко в мене провокираш.Къв си ти, бе?Нямаш никакви комплекси,ти просто нямаш дубликат,и къв е тоя начин да си адски секси,че чак на теб ме хваща яд?
Коментар
-
Fiat_Punto11 написа:Ъъъъъъъъъъъ колега кат си газе що точно си купи 1.1 ? Мисля ,че се пак си се досещал ,че няма да бяга много ... и достига критичните 160 км с респек ?Купил си го поради ниската цена и с утехата за малък разход ... радваи му се така много трудно би намреил пунто 2.0 16v повече се срещат 1.2 75hp и по рядко 1.4 GT и чат пат някоe TD 1.7 Относно глупостите които си надрънкал по-горе е ясно че си на 18-20 ... и понятие си нямаш грам .Можеби си мислиш ,че дори колата ти има делко и карбутарор, другата честа тъпотия от недоглеждане е ,че си мислят ,че карат пълен инжекцион ,пък тои пише бензинов инжекцион ... могат да се направят доста неща по колата.Но след смяна на двигател следва смяна на скостна кутия,бордови копютър ,емобилаизер ,стартер ключ с мови ключове ... после в кат ще те карат да минеш технотест ... и тогава си свободен на пътя ... Нещата въобще не са като по филмите иска се много желание , да може да си свършеш повечето неща ти ... ако чакаш фирма и 20 000 няма да ти стигнат ... (в твоя и моя случаи единствания POWER тунинг които подлежи е спортен филтър и премахване на катализатора)Fiat Punto 1.1 sx
Коментар
-
--- offtopic ---nickname написа:Абе колега когато и да съм срещнал твой коментар все е някакъв дразнещ, глупав и винаги не на място. Айте избивай си комплексите на друго място и стига си плюл върху всички ни в този форум..само незнам защо до сега не си бан-ат....:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
:D и аз го искам то номер 4 дена да карам на резерва на лампа хубаво ,че имам газово ,че няма мога го нахраня иначе незнам оня ден с 15 лева по 93 стинки литара 250 км навартях .... но карах пенсионеската 60-80 чат пат 90-100 Иначе задам ли ... 100-120 -150 разхода 10 на 100>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
-
evgeni85 написа:май си имаме работа със хлапе-мечтател от фиатче на ТТ добър отскок Тез ги разправяй в перникМама ако има ТТ ти на дали ще караш фиатчето 4 дена със светнала лампичка за горивоDrive or Die!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар