Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Как да си сваля малко колицата...

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Suppish написа:
    Tqnkata написа:
    nickname написа:
    Не могът да се режат моите пружини Днес бях при един майстор - тенекиджия да ми оправи пукането при отваряне на вратата. Трябваше да се завари...абе оправиха го..та човека режел и пружини но като погледна моите каза, че няма как защото последните намотки (от горе и от долу) незнам какви били и ако се одрежът нямало как да си легне пружината на мястото и да стане като хората. Може ли някой да ме насочи към онлайн магазин за такива неща?
    е от тва се опасявах.Значи найстина вече единственото ти решение е спорни пружини.Но погледни го от добрата страна като си купиш спортните и продадеш старите поне ще си вазвърнеш част от парите.
    gelew написа:
    Ти ми спирай с пунтака пред училищата а аз да мина с новата E_Klasse и да видим кой ще гледат ако щеш и Abarth да си пък нека съм прост.
    Искам да кажа,че този тип Мерцедеси са карани предимно от тъпаци и пенсионери.Другото,което е че на въпросната ученичка няма хич да й направи впечатление това че си с мерцедес е-клас щото тя не разбира такива работи,докато като дойде ония с малкото пунто и лупца тупца музиката и разни шукаритетни истории,виж тва вече прави впечатление!Така че с е-класа може по ретро клупобовете да сваляш какички по на 30-35
    Тянка брат знаеш, че в повечето случай сме на едно мнение обаче айде да се качиме на най-готиното пунто възможно и зарибявай, дай ми на мен дори по старата Е класа 2004-2006 и ще обикаляме улиците и да сочим с пръст "Тая ли ще е*ем" пък да видиме колко шведски изпълнения ще направим с тебе. Иначе не ги мисли 15 годишните сокалчета за будали, знаят и те за какво иде реч
    хахаха лъжат се все още бе
    FIAT Bravo Club Plovdiv
    Con Asistencia di Veloce

Коментар

Еми Пунтото ще гледат
      [URL=http://kachi-snimka.info/viewer.php?id=viu1250518520f.jpg

Коментар

относно РЯЗАНЕТО

Здравеите колеги относно пича дето иска да си свали пунтото става савсем лесно има няколко варианта:1-скоро сменях едно купе на едно пунто заради рязани пружини защото в следствие на рязането пича направи 5 кавака и се приземи натрошен(неодачен вариант за мен)2-както ти казват колеги като за начало си вземаш само пружини и ще постигнеш желаното от теб3-сабираш един чувал жалтици отиваш и си вземаш 4 амортисиора КОНИ и 4 пружини Еибах и ставасх БЕТОН на патя и колата ти ще има стоика която ще ти хареса повярвяи ми
        Fiat Tipo 1.6

Коментар

Tqnkata написа:
          Suppish написа:
          Tqnkata написа:
          nickname написа:
          Не могът да се режат моите пружини Днес бях при един майстор - тенекиджия да ми оправи пукането при отваряне на вратата. Трябваше да се завари...абе оправиха го..та човека режел и пружини но като погледна моите каза, че няма как защото последните намотки (от горе и от долу) незнам какви били и ако се одрежът нямало как да си легне пружината на мястото и да стане като хората. Може ли някой да ме насочи към онлайн магазин за такива неща?
          е от тва се опасявах.Значи найстина вече единственото ти решение е спорни пружини.Но погледни го от добрата страна като си купиш спортните и продадеш старите поне ще си вазвърнеш част от парите.
          gelew написа:
          Ти ми спирай с пунтака пред училищата а аз да мина с новата E_Klasse и да видим кой ще гледат ако щеш и Abarth да си пък нека съм прост.
          Искам да кажа,че този тип Мерцедеси са карани предимно от тъпаци и пенсионери.Другото,което е че на въпросната ученичка няма хич да й направи впечатление това че си с мерцедес е-клас щото тя не разбира такива работи,докато като дойде ония с малкото пунто и лупца тупца музиката и разни шукаритетни истории,виж тва вече прави впечатление!Така че с е-класа може по ретро клупобовете да сваляш какички по на 30-35
          Тянка брат знаеш, че в повечето случай сме на едно мнение обаче айде да се качиме на най-готиното пунто възможно и зарибявай, дай ми на мен дори по старата Е класа 2004-2006 и ще обикаляме улиците и да сочим с пръст "Тая ли ще е*ем" пък да видиме колко шведски изпълнения ще направим с тебе. Иначе не ги мисли 15 годишните сокалчета за будали, знаят и те за какво иде реч
          хахаха лъжат се все още бе
          Нека свалям какички по ретро клубовете ама само незнам защо онези мацки който са по пилоните и яките малки к.чки с парички карат GL ML S и всичко друго що е Mercedes а не са с путурляци и тем подобни и nickname не ми давай наклон на х.я аз с коя да съм и какво да правя!!!
          Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

аз днес свалих предните амортисиори и утре итивам да ги режа.как мислиш КАЛА дали няма да се получи по добре от колкот да режа пружините.ти оправи ли си колата е какво стана ?
            Fiat Tipo 1.6

Коментар

Височината на колата ти се определя от пружината + твърдост а от амортисиора зависи само твърдоста така само ще му скъсиш хода ако го отрежеш и както си с високи пружини като му свърши хода ще удря много яко и ще хвърлиш амортисиорите
              Fiat Tipo 1.4 ЕX Alfa Romeo 156 2.0 Selespeed EX Alfa Romeo 156 2.4 JTD ЕX...NOW:Alfa Romeo 166 2.4 JTD Remaped, MERCEDES-BENZ E220 CDI AVANTGADRE

Коментар

Еее ти се появи бе Дай някоя снимка на Типото да го видим как е станало...По - горе онова беше шега, това с коя ще си и какво правиш мен не ме засяга и не ме интересува, но както и да е...Italian според мен резни пружините, ако изобщо могат да се режат. Както казаха колегите няма да имаш проблеми ако не си падаш състезател.

Коментар

Ето го имам още малко снимки ама и то не е завършено все още трябват ми джанти ама няма кеш сега че се охарчих покрей ремонта но за всичко има време надявам се да ви хареса
                  Прикачени файлове

Коментар

забравих и тази
                    Прикачени файлове

Коментар

Екстра е станала колата само намери джанти и заспива
                      Теоритиците си лаят, голфа си върви!

Коментар

Благодаря колега джантите съм ги намерил ама куките искат пари че ми взеха талончето и сега трябва да им кихам кинти ...

Коментар

Супер е станала колата. Сега едни яки черни джанти на това бяло много ще ходят...

Коментар

gelew написа:
                            Благодаря колега джантите съм ги намерил ама куките искат пари че ми взеха талончето и сега трябва да им кихам кинти ...
                            колега ти джанти нямаш тунинг си тръгнал да правиш и махни ги тия сини крушки щото е като пернешки голф.....еееее не се научихте маа му...че като искате да си правите нещо по колата първото нещо преди каквото и да е било е джантата(50% от външния вид на колата)....не може с тенекииките да ми слагате вежди...
                            FIAT Bravo Club Plovdiv
                            Con Asistencia di Veloce

Коментар

Ти на мене не деи ми казва какво да правя гледаи си твоита кола ако искам и шарени пръскачки ще си сложа и вече съм с джанти просто не съм качил снимки ми тебе е виж се тез бели джанти на това нз къв селски цвят браво къде ги измисли е и бахти и селската зелена лампа и то 1 ....

Коментар

gelew написа:
                                Ти на мене не деи ми казва какво да правя гледаи си твоита кола ако искам и шарени пръскачки ще си сложа и вече съм с джанти просто не съм качил снимки ми тебе е виж се тез бели джанти на това нз къв селски цвят браво къде ги измисли е и бахти и селската зелена лампа и то 1 ....
                                охо батко не знам кой е селянина в случая....Хич не си дорасъл още да ми говориш така,за това по добре си замълчи
                                FIAT Bravo Club Plovdiv
                                Con Asistencia di Veloce

Коментар

Working...
                                X