Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Спешно - до всички. Дайте идея за километража на Пунто 2.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Спешно - до всички. Дайте идея за километража на Пунто 2.

Абе нямаше едва ли не с какво да се занимавам - та си разглобих километража и ми трябват идеи.Кажете какви цветове да сложа на подсветката на дисплея и разграфяванията?1. Оригинален цвят.2 и 3 различни идеи.Давайте идеи докато е разглобен.Налични цветове>- червен- син- бял- зелен- оранжев
    Прикачени файлове

Вторият и до някъде третият вариант най-сполучливо изглеждат.
    Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
    Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Идеята е да е без шарении - просто използвах да ги монтирам на 2...3 пъти.Ще ми се да са едноцветни - всички сини или бяли.Сега ще ги видя като зелени и червени.червено + зелено и синя подсветка.Нещо зелените са слаби.
      Прикачени файлове

Коментар

В такъв случай пробвай синьото или бяло, не са толкова натрапчиви като цветове.
        Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
        Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Батко ако знаиш от кога чакам някои да разглоби пунто 2 за да ми каже как става работата че ми свиди за моито много сподели бържи ко си праил и бялото според мен е наи добре
          Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

И аз съм за бялото!
            >>> PUNTO POWER - HGT<<<

Коментар

Бялото
              The awkward moment when your sarcasm is so advanced that people actually think you are stupid.

Коментар

колега я и на мен кажи как ги направи тези светлини и с какво
                Фиат Пунто 1.2 8в 60 кончета

Коментар

По добре да опише всичко както си му е реда за да може и някои друг запален по тези работи да си го направи
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                    По добре да опише всичко както си му е реда за да може и някои друг запален по тези работи да си го направи
                    ще опиша всичко, но ми трябва време - това е тестовото табло.Днес мисля да си отворя за пореден път мойто, все пак 3 дена не е отваряно .

Коментар

Определено бялото !!!
                      Alfa Romeo 159 SW 2.4 JTDm 200 hp Q-tronic + Alfa Romeo 156 1.9 JTD 1++ hp 2003,Inside Facelift. - Now.
                      Alfa Romeo 159 SW 1.9 JTDm 150 - The beautiful devil. - еx. // Stilo 1.9 JTD 1++ hp - еx
                      Вълкът е по-слаб от лъвът и от мечката, но никога не играе в цирка !!!

Коментар

Princo написа:
                        Определено бялото !!!
                        И аз съм за бялото.
                        Ex: Fiat Bravo 1,9TD100; Alfa Romeo 147 JTD; Audi A3 1.6, Audi A3 1,9TDI 131, Audi A6 3,0TDI, Alfa Romeo GT JTD, Audi A4 B7 1.9TDI

Коментар

Ам ако го догодиш за ярко червено, не оранжево - мен най ме кефи Ако не - бялото :P
                          Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Ето го бяло и с бял дисплей - харесва ли ви?Мен лично ме кефи.
                            Прикачени файлове

Коментар

Е готино е бре ... виж не знам дали ярко червеното няма да е по яко, ама и това бива :P
                              Fiat Forum Bulgaria

Прекаленият светец и богу не е драг !

Коментар

Working...
                              X