Колеги решил съм малко да съживя моя 19 годишен италиянец. Искам някви предложения на колеги които са минали по тоя път 1-вото с което ще започна е затъмняване на стъклата някои да ми препоръча добро фолио и как точно да го напрая за да не стане "ЦИАНСКО" :D 2-рото (тук ще питвам вас) дали да затъмня сегашните фарове заводските или да си купя 2x секциони и тях да затъмня. 3-то ще е вътрешния дизайн някои да ми даде идея кво да напрая с пода... :D защото мокета в който ми е в колата е покартителен ..нов ли се купва кво се прави не знам .... 4-то Някои от вас ако знае магазин в София кадето продават Туинг брони предна и задна същто така и прагове (защото моите са изгнили :D 5то ще питам дали имам нужда от спортни пружини (дали има смисъл от тях). 6-то може би ще трябва да си намеря ляв,десен калник преден капак.. които ще бъдат боядисани, а може и цялостно пребоядисване да направя зависи от финасите и 7-мо не на последно място съвет за джанти аз принципно съм се спрял на бордови.Очаквам съвети предложения и прочие Снимки на колата ще кача скоро за да прецените сами Ще показвам с снимки докоментирано всяка стъпка от посочените по горе Надявам се това с което съм се захванал или ще се захващам да се получи с ваша помощ защото хабер си нямам да бъда честен :D
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Помощ за освежаване на старо и раждиво пунто :D
Collapse
X
-
Re: Помощ за освежаване на старо и раждиво пунто :D
nikoga написа:Колеги решил съм малко да съживя моя 19 годишен италиянец. Искам някви предложения на колеги които са минали по тоя път 1-вото с което ще започна е затъмняване на стъклата някои да ми препоръча добро фолио и как точно да го напрая за да не стане "ЦИАНСКО" :D 2-рото (тук ще питвам вас) дали да затъмня сегашните фарове заводските или да си купя 2x секциони и тях да затъмня. 3-то ще е вътрешния дизайн някои да ми даде идея кво да напрая с пода... :D защото мокета в който ми е в колата е покартителен ..нов ли се купва кво се прави не знам .... 4-то Някои от вас ако знае магазин в София кадето продават Туинг брони предна и задна същто така и прагове (защото моите са изгнили :D 5то ще питам дали имам нужда от спортни пружини (дали има смисъл от тях). 6-то може би ще трябва да си намеря ляв,десен калник преден капак.. които ще бъдат боядисани, а може и цялостно пребоядисване да направя зависи от финасите и 7-мо не на последно място съвет за джанти аз принципно съм се спрял на бордови.Очаквам съвети предложения и прочие Снимки на колата ще кача скоро за да прецените сами Ще показвам с снимки докоментирано всяка стъпка от посочените по горе Надявам се това с което съм се захванал или ще се захващам да се получи с ваша помощ защото хабер си нямам да бъда честен :D
-
nikoga написа:Колеги решил съм малко да съживя моя 19 годишен италиянец. Искам някви предложения на колеги които са минали по тоя път 1-вото с което ще започна е затъмняване на стъклата някои да ми препоръча добро фолио и как точно да го напрая за да не стане "ЦИАНСКО" :D 2-рото (тук ще питвам вас) дали да затъмня сегашните фарове заводските или да си купя 2x секциони и тях да затъмня. 3-то ще е вътрешния дизайн някои да ми даде идея кво да напрая с пода... :D защото мокета в който ми е в колата е покартителен ..нов ли се купва кво се прави не знам .... 4-то Някои от вас ако знае магазин в София кадето продават Туинг брони предна и задна същто така и прагове (защото моите са изгнили :D 5то ще питам дали имам нужда от спортни пружини (дали има смисъл от тях). 6-то може би ще трябва да си намеря ляв,десен калник преден капак.. които ще бъдат боядисани, а може и цялостно пребоядисване да направя зависи от финасите и 7-мо не на последно място съвет за джанти аз принципно съм се спрял на бордови.Очаквам съвети предложения и прочие Снимки на колата ще кача скоро за да прецените сами Ще показвам с снимки докоментирано всяка стъпка от посочените по горе Надявам се това с което съм се захванал или ще се захващам да се получи с ваша помощ защото хабер си нямам да бъда честен :D
Коментар
-
Колега колко пари го купи тва пунто ако не е тайна,и още едно въпросче имам щом си навит да си оправяш колата толкова значи си готов и да плащаш за нея пари толкова,а предполагам се досещаш,че това никак не излиза евтино.Та въпроса ми беше как щом имаш пари след скоро купена кола да я правиш направо не ги даде отгоре и да си беше купил нещо по хубаво от "19 годишно пунто" ... или май май нещо ни послъгваш,че си си го купил.И все пак ако решиш да правиш тая кола моя личен съвет е първо да я вкараш в добър заводски вид и след това да почнеш да надграждаш тоест тунинг.Успех все пак!FIAT Bravo Club Plovdiv
Con Asistencia di Veloce
Коментар
-
Идеи много , но дали си заслужава , това е друг въпрос . Само знай , че качествените неща струват скъпо . И аз като теб съм мислил много идеи за освежаването , но е по-добре тези пари да се дадат , за да е технически изправна колата .Най-добре е да я продадеш тази и да си купиш някоя нагласена . Идеята за Алфа 145 е добра , обаче гледай да е читава. Другия вариант е тази да си я стегнеш , обаче ако ти хрумне да я продаваш , ще бъдеш доста на загуба .Междодругото за да са ти ръждиви предните калници , надали са оригинални . На мен пък ми е избила на задния капак , преди имах и на предния , но я оправих Отдолу също малко . Това ме отказа да правя други неща .....Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар