Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

bravo gt abarth

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

И все пак колеги на мен снимките не ми излизат и немога да го скивам туй Браво .
    http://vbox7.com/play:1631a342
    http://www.vbox7.com/play:316f1b62
    http://www.vbox7.com/play:fccc2d41
    http://vbox7.com/play:a122a77b

Коментар

dilyanski1977 написа:
      И все пак колеги на мен снимките не ми излизат и немога да го скивам туй Браво .
      Е, ти пък! Не си ли виждал напудрено "Браво"? П.П. Без лоши чувста към автора на темата.
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Оправете си компютрите като не можете да виждате :D Аз как го виждам? Кола като кола,кво сте се заяли? Има прагове от ХГТ, лепенки по една педя широки(бели) от халогена до задната гума(пише ABARTH на тях) ,бели мигачи, огледала с мигач, бели джанти,гърне Ragazzon по думите на собственика (от вирнатите нагоре) и странни вежди (които хич не му отиват според мен)Щом е 130 коня :О значи е добре
        Fiat Bravo - 1.8GT /115hp 1997г.
        Audi A4 - 1.9TDi /110hp 1998г.
        Mazda 121 - 1.3GLX / 75hp 1994г.

Коментар

Красиво се е получило, но нищо общо със заводското Абарт. иначе изглежда добре, но едни прагове и броня на истинския Абарт доста добре ще му застанат. Що се отнася до мега спортните коли, като на Евгени аз вече съм почетен член на клуба "фиат купе", но съм с най-малкия двг. 1.8! Дори не си помислям, че е спортен автомобил, щом пунто 1.4Т може да ме бие. Странен ми е критерия, но си е мои. Колата ми има невероятна джанта "Атура", кожен червен салон, спортни прожини Ейбах и приставки за колана на Абарт. Това, че тези наща са част от ин и екстериора на колата не значи, че си мисля, че дигам коне с тях. Правя го, за да си радвам окото и да си правя нещо по колата, защото тя си е едно от малкото удоволствия за обикновения човек. Не пре*****те темата човек! Просто му обяснете, че е много далече и от оптичен тунинг Абарт, катко и от силовия И нека за финал кажа, че едно нещо което прочетох във този форум ми остана, като обяснение за мазохизма Фиат :" Не обичам марката Фиат, а хората които я крат"! Простете ако има грешки
          EX FIAT BRAVO 1.8 GT 97' - първата любов
          http://www.youtube.com/watch?v=Fza5pPlBOoo

Коментар

ZinG написа:
            Красиво се е получило, но нищо общо със заводското Абарт. иначе изглежда добре, но едни прагове и броня на истинския Абарт доста добре ще му застанат. Що се отнася до мега спортните коли, като на Евгени аз вече съм почетен член на клуба "фиат купе", но съм с най-малкия двг. 1.8! Дори не си помислям, че е спортен автомобил, щом пунто 1.4Т може да ме бие. Странен ми е критерия, но си е мои. Колата ми има невероятна джанта "Атура", кожен червен салон, спортни прожини Ейбах и приставки за колана на Абарт. Това, че тези наща са част от ин и екстериора на колата не значи, че си мисля, че дигам коне с тях. Правя го, за да си радвам окото и да си правя нещо по колата, защото тя си е едно от малкото удоволствия за обикновения човек. Не пре*****те темата човек! Просто му обяснете, че е много далече и от оптичен тунинг Абарт, катко и от силовия И нека за финал кажа, че едно нещо което прочетох във този форум ми остана, като обяснение за мазохизма Фиат :" Не обичам марката Фиат, а хората които я крат"! Простете ако има грешки
            хехе къде сравняваш сток 1.8 купе със турбо пунто? :D
            Powered by Emzo

Коментар

само да ви споделя, че от тези години(Браво, Брава, Купе, типо дори, пунто 1 и 2) няма СИЛОВ тунинга на Абарт, а само оптичен...силов се явава чак в Гранде Пунтото...
              A big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
              e30 forever!

Коментар

BEX---GT написа:
                само да ви споделя, че от тези години(Браво, Брава, Купе, типо дори, пунто 1 и 2) няма СИЛОВ тунинга на Абарт, а само оптичен...силов се явава чак в Гранде Пунтото...
                Знаем колега Аз само "намекнах", че нито към силов е близо нито към оптичен Тоест ако не се лъжа има няколко пунтовци мк2-ки които са пипани от Абарт по мотора, но може и да греша...Трябва някой любознателен и добре информиран да каже

Коментар

evgeni85 написа:
                  ZinG написа:
                  хехе къде сравняваш сток 1.8 купе със турбо пунто? :D
                  Не бе колега не ги сравнявам...прсото казвам, че спортната кола е спртна в моите очи, ако бие 1.4 турбото на пунто, пък било и то измисленото М5 (май беше) на Бебока

Коментар

BEX---GT написа:
                    Малко преди Грандето - Стило Абарт 2,4 20v 170bhp
                    F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Дам дам моя грешка и Стилото го изтървахме...

Коментар

И на мен ми харесват лепенките. Но аз специално го бях замислил на бяло Браво, от което се оказах. С вежди е готино, но не и с тези. /лично мнение/. Важно е на колегата fetel да му е кефско. Пък и лепенките не са скъпи, поне в eBay, ако човек търси и не се нахвърля на първите такива.
                        NOW: ???
                        Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                        Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Не е зле въобще, но тези вежди на фаровете не му отиват въобще все пак това си е мое мнение.
                          Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                          Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колега много си е готина фиатката които не я харесва.....

Коментар

За всички критици --- Вижте колата на живо и тогава говорете какво и отива и какво не...защото снимките винаги лъжат ... Аз лично съм я виждал и като цялостна визия е доста добре татъкмнен всеки детаил...Поздрави от мен ,колега...трябва да се видим на по кафе ,като дойда в Смолян да й се порадвам и аз...
                              Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                              Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                              EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

То Стилото не е тунинг ми направо си е с друг двигател. Инак бравока радва, явно не е с агресивен вал на кент но все пак радва.

Коментар

Working...
                                X