Някой знае ли принципа на Shift лампата.Лапата която я правиш на определние обороти и ти светка да сменяш скоростите.Как се връзва и кой ги прави тези работи?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Shift лампа.
Collapse
X
-
Tук в диалога явно и Колин Макрий участва. "В прекъсвач", пф ...Ето ТУК има подробно описание и схема на Shift индикатор. Скорост и лампа..:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
www.cyxap.com
Коментар
-
Играй си NFS но си карай и колата така .Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
аз като професионален шофиор не смятам че на колегата му трябва такова устройство поради факта че може да се ориентира по звука или по оборотомера.тая шифт лампа е за некадърните жени дето не знаят кога да си сменят скоростите,като сестра ми например кара на 5та с 40км/ч и вика че нещо и тресяла колатаПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
sonicempire написа:аз като професионален шофиор не смятам че на колегата му трябва такова устройство поради факта че може да се ориентира по звука или по оборотомера.тая шифт лампа е за некадърните жени дето не знаят кога да си сменят скоростите,като сестра ми например кара на 5та с 40км/ч и вика че нещо и тресяла колатаFiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
Реклама
Collapse
Коментар