Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Shift лампа.

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Shift лампа.

Някой знае ли принципа на Shift лампата.Лапата която я правиш на определние обороти и ти светка да сменяш скоростите.Как се връзва и кой ги прави тези работи?

ти само в прекъсвач ли я караш?
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Tук в диалога явно и Колин Макрий участва. "В прекъсвач", пф ...Ето ТУК има подробно описание и схема на Shift индикатор. Скорост и лампа.
      .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
      www.cyxap.com

Коментар

точно за това ти е лампа за да не я караш

Коментар

струва ми се че колегата много играе рейсърски игрички

Коментар

даааа!!!

Коментар

Играй си NFS но си карай и колата така .
              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Колеги,той ви е попитал как не да му опявате света,че играел игрички и карал само в прекъсвач

Got nos?

Коментар

аз като професионален шофиор не смятам че на колегата му трябва такова устройство поради факта че може да се ориентира по звука или по оборотомера.тая шифт лампа е за некадърните жени дето не знаят кога да си сменят скоростите,като сестра ми например кара на 5та с 40км/ч и вика че нещо и тресяла колата

Коментар

Що му давате акъл на човека как да си кара колата,всеки си има глава на раменете.Може да иска да си сложи лампата просто ей така,защото го кефи.

Коментар

pugsy написа:
                      Що му давате акъл на човека как да си кара колата,всеки си има глава на раменете.Може да иска да си сложи лампата просто ей така,защото го кефи.
                      Точно!
                      Fiat Marea Weekend 1.9 JTD 105 2000
                      Lancia Lybra 1.9 JTD 115 2002

Коментар

sonicempire написа:
                        аз като професионален шофиор не смятам че на колегата му трябва такова устройство поради факта че може да се ориентира по звука или по оборотомера.тая шифт лампа е за некадърните жени дето не знаят кога да си сменят скоростите,като сестра ми например кара на 5та с 40км/ч и вика че нещо и тресяла колата
                        Колега като нямаш кво да кажеш,по горе поставения въпрос...защо правиш излишен коментар?????Според теб Колега този автомобил тря да е на некоя "некадърна" (както се изрази Ти) жена шофиор....Нека всеки сам си прецени...
                        Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                        KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                        Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

като гледам това не са коли ежедневки колега,

Коментар

Принципно, още в преамбюла на документа, който съм дал по горе, ясно е написано за кого и защо е shift индикатора и лампата:
                            Прикачени файлове
                            .:: Just because I am unique does not mean I am useful ::.
                            www.cyxap.com

Коментар

Обаче лоста за скоростите кърти - то туй бутало сигурно е останало от последния основен ремонт...
                              Fiat Grande Punto 1.2 8V 08'
                              Suzuki Vitara 2.0TDi 97' (продадена на далече)
                              Fiat Punto II 1.2 8V 00'
                              ВАЗ 2101 /Жигула/ 78' (в пенсия)

Коментар

Working...
                              X