колеги може ли да ми дадете съвет за една джанта,желая да я поръчам 15 ка 4*98 и на колко ет трябва да бъде дали си заслужава?цената е около 225 лева бр.очаквам коментари мерси предварително.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
относно за едни джанти
Collapse
X
-
Не знам 15-ките на "ФИАТ" с какво ЕТ са, но 14-ките са май с ЕТ 37. Според мен най добре ще стоят на колата джанти с ЕТ 25-30. Гледай да не е нещо по-голямо от 30. По-малкото ЕТ означава, че джантата стои по-навън, а по-голямото обратното. Макар,че със дистанционни фланци винаги може да изнесеш джантата на вън. Иначе джантите, които си избрал са много хубави.SEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
ако има вземи ет25 да излизат по-навън, по-красиво и по-стабилно пп има много красиви модели, бяла Туура, подобен модел, мисля че е 198лв блойката за 16 в Маргел, много ми харесва, но гуметата ще са ти малко по-скъпи, но пък, ако имаш възможност, мисля че си заслужявя всяка стотинка, много по-красиво ще да е Поздрави, ВладоA big fan of 'Top Gear' and 'Foose design'
e30 forever!
Коментар
-
BEX---GT написа:ако има вземи ет25 да излизат по-навън, по-красиво и по-стабилно пп има много красиви модели, бяла Туура, подобен модел, мисля че е 198лв блойката за 16 в Маргел, много ми харесва, но гуметата ще са ти малко по-скъпи, но пък, ако имаш възможност, мисля че си заслужявя всяка стотинка, много по-красиво ще да е Поздрави, ВладоSEAT Leon Cupra 300
Triumph Street Triple 765 R
Коментар
-
||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:И аз да се похваля, днес си взех джантите от пясъкоструй и боя! Оригинални от алфа 33 са. За четири платих 90 лв.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
BEX---GT написа:... има много красиви модели, бяла Туура, подобен модел, мисля че е 198лв блойката за 16 в Маргел, много ми харесва, но гуметата ще са ти малко по-скъпи, но пък, ако имаш възможност, мисля че си заслужявя всяка стотинка, много по-красиво ще да е Поздрави, ВладоПежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар