Та махнах си надписите на Бравото (Същото е и при Брава и Мареа).Как става цялата работаНеобходими инструменти:1. Макетно Ножче2. Парцал3. Безнин4. ВремеЕто как е в началото: Тъй като надписите са двойно лепещо тиксо (доста здраво) взимате макетното ножче и леко, като внимавате с боята, от единят край повдигате надписа за да започне да се отлепваЗа задният надпис ми трябваше по силен нож и парцалче за предпазване на боята. Трябваше повече да работя с ножа тук защото беше наистина здраво залепен а и не исках да го чупя и да си го запазяСлед като премахнах надписите, с пръсти се опитах да махна остатъкът от лепилото, а което остана с малко бензин и парцалче. След работата с бензина, Боята и лака останаха непокътнати.Получи се много Добре и лично на мен много ми харесва. Ето и крайният резултат
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Махане на Надписи Браво/Брава/Мареа
Collapse
X
-
VooDoo написа:krasio_79bs написа:........... Защо ги махна?Ще ги подменяш ли или така без надписи те кефи повече?
--------------------
Коментар
-
VooDoo написа:krasio_79bs написа:........... Защо ги махна?Ще ги подменяш ли или така без надписи те кефи повече?Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар