Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Махане на Надписи Браво/Брава/Мареа

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Махане на Надписи Браво/Брава/Мареа

Та махнах си надписите на Бравото (Същото е и при Брава и Мареа).Как става цялата работаНеобходими инструменти:1. Макетно Ножче2. Парцал3. Безнин4. ВремеЕто как е в началото: Тъй като надписите са двойно лепещо тиксо (доста здраво) взимате макетното ножче и леко, като внимавате с боята, от единят край повдигате надписа за да започне да се отлепваЗа задният надпис ми трябваше по силен нож и парцалче за предпазване на боята. Трябваше повече да работя с ножа тук защото беше наистина здраво залепен а и не исках да го чупя и да си го запазяСлед като премахнах надписите, с пръсти се опитах да махна остатъкът от лепилото, а което остана с малко бензин и парцалче. След работата с бензина, Боята и лака останаха непокътнати.Получи се много Добре и лично на мен много ми харесва. Ето и крайният резултат

--------------------

ААА колега ,станал си невидим!Да не вземеш да си махнеш ника от форума. Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Защо ги махна?Ще ги подменяш ли или така без надписи те кефи повече?
    FIAT FORUM BULGARIA
    Ракията е над политиката

Видео от Италфест 2011

Коментар

krasio_79bs написа:
      ........... Защо ги махна?Ще ги подменяш ли или така без надписи те кефи повече?
      Сигурно за да не разберат , че кара "печка"? :D Сложи сега един надпис 1.6/16 V и да те включим в клуба на "бегачките".
      SEAT Leon Cupra 300
      Triumph Street Triple 765 R

Коментар

Хмм и аз ще го направя.А някой да има надпис 1.9D ?
        F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

аз го направих с конец.. просто го прекарах отгоре и отдолу и прокарвах напред.. няма смисъл от нож после интервенцията я направих само с мокър парцал и блесна

Коментар

VooDoo написа:
            krasio_79bs написа:
            ........... Защо ги махна?Ще ги подменяш ли или така без надписи те кефи повече?
            Сигурно за да не разберат , че кара "печка"? :D Сложи сега един надпис 1.6/16 V и да те включим в клуба на "бегачките".
            Не, няма да слагам други надпси. Смених и оранжевите мигачи с бели според мен е много изчистено и добро. Кефи ме яко

--------------------

Коментар

и аз преди месец ги махнах моите в гаража има снимка и мен по-ме кефи по-изчистено,и аз съм навит на белите мигачи но скоро ..
              1.6 16v Abarth

Коментар

От къде ги взе мигачите и на каква цена ?Дай снимки
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

VooDoo написа:
                  krasio_79bs написа:
                  то пък 1.6 16в големите бегачки.момчето си е направило труда да ви даде съвет наготово а вие пак се подигравате,не мога да ви разбера
                  Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

колегата се шегуваше просто ... каза го в добрия тон , не с лошо.то мойто че кошник малко си пада , не е бегачка и мисля и аз да ги махна. и аз съм на мнение, че така изчистено е по-готино :D
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз пък на мойто пунто нямам нищо на калниците и мисля да си сложа надпис 55
                      Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

еее братле не се "базикай" така сега...
                        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

sonicempire написа:
                          Ами успех тогава!
                          NOW: ???
                          Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
                          Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

sonicempire написа:
                            Хората overclock-ват , а ти си решил да downclock-ваш :D . Да знаеш- няма да върви по-малко Yellow_Flash_Colorz_PDT_06
                            SEAT Leon Cupra 300
                            Triumph Street Triple 765 R

Коментар

И моите ги махнах преди околу месец, на Пунто МК2 само, че нагрявах със сошуар (абе незнам как се пише тая дума :D ) и падаха много по лесно, после беше голямото търкане с нокът, но всичко сега е идеално. Мисля, че този вариант е много по добър от колкото ползването на нож :P

Коментар

Working...
                              X