Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ще ми опрът ли ЛД 15-ки с гуми 185/50/15 (Пунто МК2)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ще ми опрът ли ЛД 15-ки с гуми 185/50/15 (Пунто МК2)

Здравейте колеги, решил съм да купя джанти 15ки с гумите които казах в заглавието на темата. Проблемът е, че се притеснявам да не ми опирът някъде. Няма да мога да ги пробвам, защото ги взимам чрез куриер Колата е Пунто МК2 8в. 60к.с., в момента съм с 165/70/14 (май така бяха) и по - долу на снимката ще видите колко малко място има между калникът и гумата. Особено отпред от гумата и началото на амортосьорът има 2-ва пръста разтояние в момента с 14-ките ми п.п. На снимката колата е малко натоварена отзад и затова така е виснала. :D
    Прикачени файлове

НЕ! няма да опритат!само незнам какво имаш в багажника на тая снимка че стои така клекнала?

Коментар

Снимката е от миналото лято, отивах на море и багажника беше претъпкан с дрехи и неща за ядене :D

Коментар

Няма да опрат колега аз лично сам с 15-ки 195/50. Слагай смело и не се притеснявай няма да имаш никакви проблеми.На амортисиора му няма нищо има 2 пръста щото профила на гумата ти е 70. Следователно като сложиш по голяма джанта се намалява профила на гумата и ката това разтояние се компенсира и ще видиш че пак ще имаш 2 пръста разтояние.
        Прикачени файлове
        www.puntopower.com
        FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

Ако ЕТ-то е около 35 няма проблем,ако е нещо от рода на ЕТ15-ЕТ5 няма на4ин да нети опират......

Коментар

fanatiliano написа:
            Няма да опрат колега аз лично сам с 15-ки 195/50. Слагай смело и не се притеснявай няма да имаш никакви проблеми.На амортисиора му няма нищо има 2 пръста щото профила на гумата ти е 70. Следователно като сложиш по голяма джанта се намалява профила на гумата и ката това разтояние се компенсира и ще видиш че пак ще имаш 2 пръста разтояние.
            Ти не учеше ли в механото и бяхте с Тихомир в 1 клас?
            MB 280 S W108 67' - pickUp
            MB 450 SEL 6.9 W116 75' - RESTORATION
            ex.VWPOLO6N1 95'; Fiat Bravo 1.8 GT 95'
            Now : private - MB 230 CE Sportline W124 89' - Black Dream
            office - Skoda Fabia HTP 1.2 04' - Blue Kid

Коментар

Виж как ги дават по стандарт за Пунто с различните мотори, което не пречи на тези с по-малките двигатели да се карат с гуми с по-голям тегловен индекс.Гледам, че най големия размер е 185/55/15 http://www.avtogumi.bg/oscommerce/ad...nto/marka/FIAT

Коментар

Аз ако имах пунто бих търсил джанти като на fanatiliano, те за мен са перфектни
                "Тревата расте, птичките летят, вълните галят пясъка. Аз пребивам хора."

ЕХ Fiat Bravo 1.9 JTD Abarth tuning, chip tunning VRPerfomance, 10.1999
                Lancia Lybra 2.4 JTD, 140HP++, 2002, ASR,ABS,8 air,BOSE

Коментар

Няма да опираш дивак
                  Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Suppish написа:
                    fanatiliano написа:
                    Ти не учеше ли в механото и бяхте с Тихомир в 1 клас?
                    дам и аз :D
                    Grande Punto 1.3 75 hp
                    Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

Слагай смело и няма се плашиш .
                      Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                      Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Там уча да с Тихомир.
                        www.puntopower.com
                        FIAT Punto 1.2 16V Sporting

Коментар

tyson написа:
                          Аз ако имах пунто бих търсил джанти като на fanatiliano, те за мен са перфектни
                          И според мен са перфектни ама много трудно се намират и май ми писна да търся точно този модел. Ал. джантите с различни ботове ли се слагат, в смисъл такъв дали ще мога да ползвам моите, които са на железните джанти...много тъп въпрос ама нищичко не разбирам от това...

Коментар

почти 100% ще ти трябват по-дълги болтове колега
                            1.6 16v Abarth

Коментар

Теоретично е възможно да се ползват и твоите болтове, но зависи и от самата джанта така че си е безсмислен риск.
                              Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
                              Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)

Коментар

Working...
                              X