Колега, просто си слагай това което си си харесал !Аз не мисля, че 14" ще те сбъркат. само недей слага над 175 мм ... РАзхода, пъргавината и всичко останало ще се влоши. Аз имам същата количка и знам как е ...А 155 си е жив Т...К ! :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Fiat Punto 1.1S Джанти и Кристални фарове
Collapse
X
-
St3althX написа:какви са гумите за 14-ки са доста скъпи аз за 90 лева намерех нови готени но иначе искам нещо такова с широк бордСамо гумата да я купиш нова е около 300лв едната .А и се отказах да ги продавам просто ще втвърдя окачването да не ми опират и ще си ги търкалям щото после с сигорност ще сажалявам,а ако търсиш подобни джанти с борд да знаеш че само джанти без гуми такива като мойте под 450лв няма да намериш втора ръка
казвам ти щото съм в час с цените им.А земеш ли ги без гуми ще сгрешиш много щото или ще се наложи да дадеш 1000++лв за нови гуми или ще сложиш 185/55/14 които ще загрозят вида на джантата и няма да стои както трябва,за това по добре мисли за 15" с малък борд максимум 7j с гуми 195/45/15 които лесно се намират и си караи просто това е избора за теб,а фарове ако ти излезе късмета както на мене аз ги взех почти нови за 180лв
Коментар
-
Прав е колегата.Ако не се лъжа от снимката джантите са "БОРБЕТ" 8"х14 ЕТ20...Доста редки и маркови джанти, а и здрави. Доста са скъпи също. Ама за кола без хидравлика -забрави.На моето Пунто съм с такива и мисля, че не са подходящ избор за нормално каране на колата.П.П. Ама като се полепи по борда прах от спирачките изглеждат много брутално...Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed
Коментар
-
ами да навит съм точно за такива гуми 195/45/15 ще ми кажете ли каква е цената долу горе на такава гума ест. не от най скъпите марки и да бях намерил 15-ка много добра с такива гуми пирели но ги продали((((((иии така а за фаровете за 180 веднага зимам ако намеря stefcho_sm дай ми повечко снимки на твоя звяр да го разгледам :Pааа какво ще рече 7j моля те обясни по подробно че си нямам идея много ...
Коментар
-
http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...956&start=1950 Ето тука има цяла тема от 131 страници за моята коласнимки колкот искаш ,а колкото до мойте джанти неса борбер и неса 8j Предните са толкоз ама задните са 9-ки и са ЕТ15
А 7j значи 7 инча моето ще рече че мойте са 8 и 9 инча ширина,Един ин4 е равен на 2,54см което сам можеш да сметнеш каква е разликата в ширините
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар