Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Fiat Punto 1.1S Джанти и Кристални фарове

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Колега, просто си слагай това което си си харесал !Аз не мисля, че 14" ще те сбъркат. само недей слага над 175 мм ... РАзхода, пъргавината и всичко останало ще се влоши. Аз имам същата количка и знам как е ...А 155 си е жив Т...К ! :P
    FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

момчета който продава джанти гуми да казва нещо с вътрешен борд още по добре 14 или 15

Коментар

също ангелски очи някой ако продава втора ръка да казва искам малко тунинг :П но на седмицата един път мога да вляза тук затова ако излезе нещо 0896/187484

Коментар

St3althX написа:
          какви са гумите за 14-ки са доста скъпи аз за 90 лева намерех нови готени но иначе искам нещо такова с широк борд
          брат ми за тия пари можеш да си вземеш 16" с гуми,а цената е такава тъй като и гумите и джантите са супер рядък модел и са уникални като цяло. Къде си виждал гума 225/40/14 Само гумата да я купиш нова е около 300лв едната .А и се отказах да ги продавам просто ще втвърдя окачването да не ми опират и ще си ги търкалям щото после с сигорност ще сажалявам,а ако търсиш подобни джанти с борд да знаеш че само джанти без гуми такива като мойте под 450лв няма да намериш втора ръка казвам ти щото съм в час с цените им.А земеш ли ги без гуми ще сгрешиш много щото или ще се наложи да дадеш 1000++лв за нови гуми или ще сложиш 185/55/14 които ще загрозят вида на джантата и няма да стои както трябва,за това по добре мисли за 15" с малък борд максимум 7j с гуми 195/45/15 които лесно се намират и си караи просто това е избора за теб,а фарове ако ти излезе късмета както на мене аз ги взех почти нови за 180лв

Коментар

Прав е колегата.Ако не се лъжа от снимката джантите са "БОРБЕТ" 8"х14 ЕТ20...Доста редки и маркови джанти, а и здрави. Доста са скъпи също. Ама за кола без хидравлика -забрави.На моето Пунто съм с такива и мисля, че не са подходящ избор за нормално каране на колата.П.П. Ама като се полепи по борда прах от спирачките изглеждат много брутално...
            Alfa 147jtd/ Alfa 147 Selespeed

Коментар

ами да навит съм точно за такива гуми 195/45/15 ще ми кажете ли каква е цената долу горе на такава гума ест. не от най скъпите марки и да бях намерил 15-ка много добра с такива гуми пирели но ги продали ((((((иии така а за фаровете за 180 веднага зимам ако намеря stefcho_sm дай ми повечко снимки на твоя звяр да го разгледам :Pааа какво ще рече 7j моля те обясни по подробно че си нямам идея много ...

Коментар

http://tuning.bg/forum/viewtopic.php...956&start=1950 Ето тука има цяла тема от 131 страници за моята кола снимки колкот искаш ,а колкото до мойте джанти неса борбер и неса 8j Предните са толкоз ама задните са 9-ки и са ЕТ15 А 7j значи 7 инча моето ще рече че мойте са 8 и 9 инча ширина,Един ин4 е равен на 2,54см което сам можеш да сметнеш каква е разликата в ширините

Коментар

Гуми

Аз съм с 185 / 60 /14 и нямам никакви проблеми
                  Прикачени файлове

Коментар

zdraveite iskam da pitam dali 6te pasnat djanti RH 195/50/15 na punto ot 1995godina. nqkoi mi kazvat 4e ne sa mnogo uda4no re6enie za6toto mejduboltovoto raztoqnie ne e to4no.na djantite e 4.100mm a na puntoto e 4.98mm. 6te ima li problem? eto i snimka na djantite
                    Прикачени файлове

Коментар

то ше стане ама е възможно да ти тропа дори и със втулкипп. и пиши на кирилица
                      leave something of the happiness you bring

Коментар

Bravo 1.9 JTD написа:
                        то ше стане ама е възможно да ти тропа дори и със втулкипп. и пиши на кирилица
                        А възможно ли е да спреш да пишеш глупости като не разбираш?Слагаш втулки и акцентрични болтове пък да видим как ще стане тоя филм дето го говориш Ша тропа ама гат цъфнат налъмите

Got nos?

Коментар

Working...
                        X