Пичове чух нешо за някаква смяна на крушките или нещо подобно за ДГТ-то на ФИАТ Типо! Значи искам да си сменя цвета на таблото но си нямам на идея за какво става на въпрос защото чух случаен разговор и нямах време да попитам за какво иде реч.Та бих искал да знам има ли някой който знае как става промяната на цвета на таблото и ако някой от вас го има да качи снимки да го видя нагледно Благодаря предварително!
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За DGT-на типо ?
Collapse
X
-
смяна на цвета на самото табло или на крушките ? ако са крушките което предполагам , за съжаление не са светодиоди а са баш си крушки и не съм сигорен дали се продават такива с други цветове ако го правиш със светодиоди работата не е толкова проста трябва преправяне а и самото вадене на таблото си е Е**** маиката аз на моита темпра ебаси ядовете докат го сваля и сложа после пак иначе ако успееш дай снимки да видимкара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
-
darkveidar написа:смяна на цвета на самото табло или на крушките ? ако са крушките което предполагам , за съжаление не са светодиоди а са баш си крушки и не съм сигорен дали се продават такива с други цветове ако го правиш със светодиоди работата не е толкова проста трябва преправяне а и самото вадене на таблото си е Е**** маиката аз на моита темпра ебаси ядовете докат го сваля и сложа после пак иначе ако успееш дай снимки да видимRenault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.
Коментар
-
Предполагам резултата трябва да е нещо от този сорт ???http://www.youtube.com/watch?v=e0QNvc96I8sPeugeot 406, 2000 HDi 90
ex. Peugeot 106 1,5 D
ex. Ritmo 70 138B2.000
ex. Tempra 2.0 159A6.046
Плийз, юз кирилик алфабет! Иф ю нот булгариан, но проблем юзинг shlockаvitsa. Бест регардс!
Коментар
-
точно за това става въпрос колега ! Таблото жече го свалям за секунди но въпроса е там че си нямам и на идея какво трябва да се прави за смяната на цвета .Чувал съм че се махала някакво чудо наподобяващо наилонче което било зелено и седяло пред крушките т.е. е нещо като циферблат ама знам ли за това питамНе е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
-
Баш то се маха,може да си го смениш с друг цвят или да го махнеш и да сложиш друг цвят грушки,но няма да се разсейва светлината.Май си виждал таблото на типо-то ми,ако не си ето,ама трябва да се сменат и всички останали крушки при включване на габаритите (парно,ръчки,копчета ит.н.) за да не стане голфърско с 15 цвята.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар