Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Brava TD100 към 2.0 Турбо

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Jimy написа:
    Не няма линк. Магазина е само за италианки...втора употреба , на коматевско шосе на изхода на Пловдив - посока към Първенец. Това вероято нищо не ти говори, но ако искаш бих могъл да взема телефоните на шефа на магазина и да си се свържеш с него и да попиташ. Аз си търсех там реле задна чистачка , но като го видях тоя хубавец се сетих за твойта тема. Но пък толкова се впечатлих, че забравих да питам за цена и тн. Като ориентир ще ти спомена само за цената на отлично/колкото е възможно за секънд хенд/ турбо за 1.9JTD и тя е: ~300 кинта. Незнам скъпо ли е или не.А това 320д не е ли с малко остаряла концепция и дизайн? Не че е лошо, аз съм голям фен на БМВ и то точно моделите от края на 90-те. Вероятно се блазнеш от възможностите му за класически дрифт?п.п. аз лично ако нещо правя по пърфомънса в по-големи мащаби бих присъдил точно това 2.4JTD...една "малка" лудница с ремап /и не само/ става голяма лудница!
    eм аз се насочих към 320д след ’99 тези модели ми харесват вътре са ми малко дървени но факта че ще имам 136 или с повечко късмет 150 дизелови кончета под капака яко ме блазни...за дрифта...не си видял какво правя с бравата та бмв-то неми е толкова тръпка за дрифт колкото за "пауър" както се казва у пернишко за телефоните и местонахождението на лс може да ги драснеш
    Renault Megane 1.5dci 110hp. 12г.
    BMW G20 320d xDrive 190hp. 2019г.
    BMW X3 2.0d xDrive 177hp '09г. Ех.

Коментар

Колега, само ще те помоля да помислиш хубаво, преди да правиш каквото и да е било. Най-вече дали си струва. Колегата krasio.323 вече не е сред нас. Успех и умната!
      NOW: ???
      Ex: Fiat Bravo 1.6 16V 05.2000 - CA 3978 ??
      Ex: Fiat Bravo 1.2 16V 12.1999

Коментар

Working...
      X