Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на PUNTO 1.1 ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

YAROSHKH написа:
    Колеги , нека спрем да се заяждаме. Всеки си има различна гледна точка, знания, умения.... Защото заядливите коментари за бензина и маслото искам да ги парирам : карам с А96, а маслото е 5w40. Колко по-добро от това ще ми предложите ?!А, и защо да си сменям количката, като си ми харесва ?!А, и искам да защитя колегата - защо да споделя толкова открито знания, които ги е научил бавно и трудно, а може и не чак толкова , особенно пред хора които само да злословят и присмиват ..... Нека , просто който има различно менние от нашето - да прескочи тази тема.
    Пробвай със 100 октана от Еко - разликата определено ще ти хареса
    Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

колега какво да разбирам от поста ти ,че глава на 1,2 става на двигател 1.1 туи верно ли е или аз грешно разбирам ?А за тез 100 октана дали клапаните ще издържат ?Мен не ми харесва хода на бензин много е нервен много се реже пък някак ... по тромаво скоростие са по къси , на газ ми харесва повече това си е мое мнение ...
      >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        колега какво да разбирам от поста ти ,че глава на 1,2 става на двигател 1.1 туи верно ли е или аз грешно разбирам ?А за тез 100 октана дали клапаните ще издържат ?Мен не ми харесва хода на бензин много е нервен много се реже пък някак ... по тромаво скоростие са по къси , на газ ми харесва повече това си е мое мнение ...
        мой познат, 1 година го караше такова пунто със 100 октана от OMV и накрая остана без гърнета
        Fiat Bravo 1.6 99г. - Г.И.
        Fiat Stilo 1.6 02г. - Г.И.

Коментар

Това ми прозвуча на лафа на един познат дето му се пукнало стъклото на фара на трабанта от ксенона, щото видиш ли нагрявал много
          Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Working...
          X