Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тунинг на PUNTO 1.1 ???

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

еми ние сме тук за да си чатим :D :D :D
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
      еми ние сме тук за да си чатим :D :D :D
      Добре де колега , няма ли да споделиш как постигна разултата
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ако някой се интересува нека ми пише на лични за да избегнем излишните коментари на завистливи колеги

Коментар

sonicempire написа:
          ако някой се интересува нека ми пише на лични за да избегнем излишните коментари на завистливи колеги
          Някоа далавера ще е , ако е имал желание е щял да сподели. Иначе какво мога да кажа аз , ми спортен въздушен филтър , добавка за уплътнение на цилиндрите към маслото,хубаво масло... и малко донастроика и центровка на клапите за въздух и гориво.Нооооооооооо икономичност забравете не става просто не става , неможе една кола да бяга а да не гори !!!
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

може може колега обърни се към ситроен и ще видиш икономична кола

Коментар

Колеги , нека спрем да се заяждаме. Всеки си има различна гледна точка, знания, умения.... Защото заядливите коментари за бензина и маслото искам да ги парирам : карам с А96, а маслото е 5w40. Колко по-добро от това ще ми предложите ?!А, и защо да си сменям количката, като си ми харесва ?!А, и искам да защитя колегата - защо да споделя толкова открито знания, които ги е научил бавно и трудно, а може и не чак толкова , особенно пред хора които само да злословят и присмиват ..... Нека , просто който има различно менние от нашето - да прескочи тази тема.
              FIAT Punto '94, 1.1 Petrol

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                Чувал съм , че на 55 и 60 коньовите мотори се слага вал от 75 к.с и тръгва малко , но дали е мит не знам :D Освен да сипеш хубаво масло и бензин , на този мотор следващия тунинг е смяна на колата
                валовете са еднакви!
                Punto 1.2 75 ELX `97 /BRC Lambda Control/-продава се на части!!
                Втората......пак същата!
                (_-_)______////_______(_-_)
                Punto75-Вече на жената!
                Третата =Ино и шес= LPG POWER STAG Stilo MW 2004

Коментар

Ами по принцип ако никой не споделяше нищо във Форума него нямаше да го има щеше да се казва Лични... :D А най-лесния начин да изкараш малко конски сили от твоита кола е да и сложиш спортен филтър (хубав за препоръчване цял Intake Kit) и да си купиш чип. Това е чип като за теб: http://www.digitaltuning.bg/catalog/...ult.php?id=450 покачва 10 к.с. (малко ме съмнява но...) и 1 секунда на долу в ускорението до 100км/ч Друг е въпроса струва ли си на кола с двигател 1.1 който ОЧЕВАДНО е направен за икономия да се мъчиш да постигаш нещо, но избора си е твой...

Коментар

Се пак и нии сме хора тея дето имаме 1.1 такиа като мен. И все пак аз съм доволен от двигателя.Понякога им вземам тока на старите каруци неща повече ряза ми е до 160 , до 120 хубаво изтегля ... колко повече да искам от туи животинче (зверче) се пак прави невъзможното. Е са няма да надбяга Голф 2 кила ... ма ко от тфа понякога не е важно да си наи-бърз ,като неможе си бърз може да си готин Yellow_Flash_Colorz_PDT_08 оптичен тунинг да радва окото.Гъзарията е да си готин и да минеш бавно всички да те видят , ане да профучиш и да се чудат кво става ...
                    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Чип за 600 лв за 1.1 си е лудост С един качествен JR или K&N филтър , но там цените са дебели Някой слагал ли е Denso Iridium свещи на Fire мотор и има ли разлика
                      валовете са еднакви!
                      Мерси колега ! Значи наистина е било само мит ...Междодругото бях подобрил малко вървежа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 като ми беше повреден темп. датчик на инжекциона и се усещаше разлика с богатата смес , но и гореше много
                      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ако си на газ и чипа не бачка нали така ?
                        Grande Punto 1.3 75 hp
                        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

За чип-а е ясно че не си струва толкова пари за двигател 1.1 но нали искате тунинг това е варянта (като имаш в предвид че за 1200 лева можеш да направиш трансплантация на двигател 1.4 Турбо при добри цени на старо..)А чип-а оправлява ECU-то така че ако си с газов инжекцион не важи защото имаш второ ECU за газта, а ако си с изпарител пък сместа въздух/газ се настроива от изпарителя така че и там не важи

Коментар

аве незнам дали има катализатор 1.1 хах ако има да се освободим от него и ако може съединителя да се натегне някво лостче имало но незнам за пунто дали го има ... ако няма с нов ... спортен филтър и хубава центровка .......... и Бооооооооооооооооооооооооооооооооооооо , боооооооооооооооо

Коментар

ще ручи много със филтър и крайно хубаво гърне става идеално за "бооооооооооо"
                              Grande Punto 1.3 75 hp
                              Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                Чип за 600 лв за 1.1 си е лудост С един качествен JR или K&N филтър , но там цените са дебели Някой слагал ли е Denso Iridium свещи на Fire мотор и има ли разлика
                                валовете са еднакви!
                                Мерси колега ! Значи наистина е било само мит ...Междодругото бях подобрил малко вървежа Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 като ми беше повреден темп. датчик на инжекциона и се усещаше разлика с богатата смес , но и гореше много
                                Валовете са еднакви но главите не са! Така че не е мит С глава от 75ца и бърз вал доста се променят нещата.От 1108 разпилен до 1272 или нещо такова- гледах го на автомобила на Гиампаоло Панеро вадят към 130 коня!http://www.youtube.com/watch?v=TBjga...eature=related ето го и споменатия автомобил.До скоро се продаваше за 17000 евра.Но не си мислете че като се изцежда така издържа много! Скъсява се живота на мотора много.
                                Alfa Romeo Centocinquantasei

Коментар

Working...
                                X