Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

топче за скоротсния лост

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

топче за скоротсния лост

здравейте колегиможе ли да се смени топчето на скоростния лост на пунто 1 SX, лоста е от дългите, и за това питам дали става, и ако може да ми се обясниблагодаря предварителносъжалавам ако темата ми нее за този раздел
    Drive or Die!

Re: топче за скоротсния лост

mihail.nikolov21 написа:
    здравейте колегиможе ли да се смени топчето на скоростния лост на пунто 1 SX, лоста е от дългите, и за това питам дали става, и ако може да ми се обясниблагодаря предварителносъжалавам ако темата ми нее за този раздел
    Може Колега аз съм със S и моя е същия ми отвиваш болта долу дето даржи цялата плафинера с гумата и дърпаш силно топчето нагоре.Не са притесняваи не е на резба .. просто го издърпаи на горе ... аз на моито го махнах и изрязах гумата около , ама сега съм със едно дето мноо не са закряпя и се вади и върти от китаските боклуци.Сигорно нямаш и ти барче като на ELX незнам кофти са получава аз ще си търся барче по нататак ... и ше слагам направо топче със оплатнението за целия лост днес видяш че има такива ... успех
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

колега благодаря за отговораутре ще го пробвам
      Drive or Die!

Коментар

Fiat_Punto11 написа:
        mihail.nikolov21 написа:
        Може Колега аз съм със S и моя е същия ми отвиваш болта долу дето даржи цялата плафинера с гумата и дърпаш силно топчето нагоре.Не са притесняваи не е на резба .. просто го издърпаи на горе ... аз на моито го махнах и изрязах гумата около , ама сега съм със едно дето мноо не са закряпя и се вади и върти от китаските боклуци.Сигорно нямаш и ти барче като на ELX незнам кофти са получава аз ще си търся барче по нататак ... и ше слагам направо топче със оплатнението за целия лост днес видяш че има такива ... успех
        благодаря колега всичко сработи както трябва и както казасамо требваше да ме предупредиш едно нещода внимавам с НОСЪТ мив момента е подут и синЕбах ти кацалката си вкарах!
        Drive or Die!

Коментар

хах незнам , аз първият път се поозорих...ама незнаех как е точно и го остваих и един ден както си слушах музика ко ми щукна зех ,че го драпнах по така и излезе... аве мани са моито са вади , тряа си зема някое с акала си ... че вчера рекох да напавам на един завои с рязко потегляне и 1 ва газз 7000 и дърпам за 2ра хах и топчето ми остана в рацете Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ама не миса сменя ... шото искам първо прословутото барче ма засажаление съм в застои и нямам кинти.
          >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

тая криза мамата си е е...о!
            Drive or Die!

Коментар

Working...
            X