здравейте колегиможе ли да се смени топчето на скоростния лост на пунто 1 SX, лоста е от дългите, и за това питам дали става, и ако може да ми се обясниблагодаря предварителносъжалавам ако темата ми нее за този раздел
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
топче за скоротсния лост
Collapse
X
-
Re: топче за скоротсния лост
mihail.nikolov21 написа:здравейте колегиможе ли да се смени топчето на скоростния лост на пунто 1 SX, лоста е от дългите, и за това питам дали става, и ако може да ми се обясниблагодаря предварителносъжалавам ако темата ми нее за този раздел>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
-
Fiat_Punto11 написа:mihail.nikolov21 написа:здравейте колегиможе ли да се смени топчето на скоростния лост на пунто 1 SX, лоста е от дългите, и за това питам дали става, и ако може да ми се обясниблагодаря предварителносъжалавам ако темата ми нее за този разделDrive or Die!
Коментар
-
хах незнам , аз първият път се поозорих...ама незнаех как е точно и го остваих и един ден както си слушах музика ко ми щукна зех ,че го драпнах по така и излезе... аве мани са моито са вади , тряа си зема някое с акала си ... че вчера рекох да напавам на един завои с рязко потегляне и 1 ва газз 7000 и дърпам за 2ра хах и топчето ми остана в рацете Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_38 ама не миса сменя ... шото искам първо прословутото барче ма засажаление съм в застои и нямам кинти.>>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар