Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Томбола на "Superchips". Чиптунинг - 50лв.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Вие успешно се регистрирахтепод номер:236Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!брейййй много мераклии за чип има :D :D :D да не чуя после някой да се оплаква че чиповете били вредни за двигателя
    Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

sonicempire написа:
      Вие успешно се регистрирахтепод номер:236Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!брейййй много мераклии за чип има :D :D :D да не чуя после някой да се оплаква че чиповете били вредни за двигателя
      и аз се записах ))) , да видя като отворят капака какво ще кажат ) аз искам да ме чипосат и да ми сложат още 30 коня ))))))да видя къде ще ги ръгнат
      Power Under Pressure

Коментар

WhitePower написа:
        sonicempire написа:
        и аз се записах ))) , да видя като отворят капака какво ще кажат ) аз искам да ме чипосат и да ми сложат още 30 коня ))))))да видя къде ще ги ръгнат
        брат май ще трябва да ги събираш някъде в багажника :D :D :D поне там ще тичат наволя 30те кончета.а другите 200 и нещо ще орат и за тях хахахахах
        Продавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.

Коментар

Вие успешно се регистрирахтепод номер:241Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!

Коментар

Вие успешно се регистрирахтепод номер:245Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!
            Fiat Marea Weekend 1.8 `99 ELX

http://www.flirt4e.com/test.php?tid=360849411

Коментар

246 :D
              Сега Фруктиера в БГ и Додж навън
              Карал Типо 1.6 75 ->Пунто 1.2 75->Браво 1.9Д->Стило 1.9 JTD

Коментар

След като едни могат да правят реклама,аз защо да не мога.От скоро и аз предлагам такава услуга и то за далеч по-скромни суми.Незнам дали е подходящо точно тук и дали колегите с дизалаците четат тук,но при тях(jtd)става разкошно. По тази тема ще отговарям само на лични и няма да правя друг коментар.

Коментар

277 :D
                  Fiat Bravo '96 1.4 12v- 2.0 20V
                  Във всеки звяр се крие капка милост. Във мен я няма - значи звяр не съм

Коментар

Вие успешно се регистрирахтепод номер: 281Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех! :D

Коментар

/offtopicБре голяма криза, големи реклами, големи намаления.Че и томбола чак ...Ще взема да пусна едно ръководство и 20-30 читави мап файла за JTD for free. По темата и аз се регистрирах.Надеждата умира последна.
                      F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Май не ме приемате на сериозно , или сте сколнии да давате пари само на тоз който се рекламира сериозно.Аз пък днес направих едно 525 тдс и една Алфа 166 jtd.Докато чакате да ви изтегли томбола че да имате чип на ниски цени може и да стане 2020г.Успех на кандидатите за промоцията,а за останалите на лични!Колегата е поел инициатива. Моля да направите своя тема ако ще рекламирате дейността си в съответният раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org

Коментар

Up.

Коментар

Вие успешно се регистрирахте под номер: 808

Коментар

УаУ мале аз съм чак 833 номер хаха Айде успех на всички

Коментар

Че то колко месеца минаха ?Аз забравих, че съм участвал.Супер несериозно отношение !
                                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

Working...
                                X