Вие успешно се регистрирахтепод номер:236Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!брейййй много мераклии за чип има :D :D :D да не чуя после някой да се оплаква че чиповете били вредни за двигателя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Томбола на "Superchips". Чиптунинг - 50лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
sonicempire написа:Вие успешно се регистрирахтепод номер:236Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!брейййй много мераклии за чип има :D :D :D да не чуя после някой да се оплаква че чиповете били вредни за двигателяPower Under Pressure
Коментар
-
WhitePower написа:sonicempire написа:Вие успешно се регистрирахтепод номер:236Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!брейййй много мераклии за чип има :D :D :D да не чуя после някой да се оплаква че чиповете били вредни за двигателяПродавам Бош дебитомер,стъпков мотор и бензинова помпа оригинална за Пунто ГТ.
Коментар
-
След като едни могат да правят реклама,аз защо да не мога.От скоро и аз предлагам такава услуга и то за далеч по-скромни суми.Незнам дали е подходящо точно тук и дали колегите с дизалаците четат тук,но при тях(jtd)става разкошно. По тази тема ще отговарям само на лични и няма да правя друг коментар.
Коментар
-
Май не ме приемате на сериозно , или сте сколнии да давате пари само на тоз който се рекламира сериозно.Аз пък днес направих едно 525 тдс и една Алфа 166 jtd.Докато чакате да ви изтегли томбола че да имате чип на ниски цени може и да стане 2020г.Успех на кандидатите за промоцията,а за останалите на лични!Колегата е поел инициатива. Моля да направите своя тема ако ще рекламирате дейността си в съответният раздел.Модераторски екип на fiat-bg.org
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар