По случай 8-мата годишнина от създаването си, организира следната томбола. Наградите от томболата са както следва: I място: Chiptuning на Superchips срещу 50.00лв.*II място: Chiptuning на Superchips срещу 150.00лв.*III място: Chiptuning на Superchips срещу 250.00лв.** Сумата се заплаща от участника, останалата част до пълната стойност се поема от PSTuning. Тегленето на томболата, ще се проведе на 15.09.09г. Спечелилите ще бъдат побликувани на сайта. Регистрирай се за участие в томболата
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Томбола на "Superchips". Чиптунинг - 50лв.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
mnpenchev
Вие успешно се регистрирахтепод номер:188Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!Чип за 50 лева не звучи никак лошо, като ми чипнат каруцата ще се похваля :PПП. за Стило няма, а стига бе!
Коментар
-
mnpenchev написа:Вие успешно се регистрирахтепод номер:188Екипът на ’PS Tuning’ ви пожелава успех!Чип за 50 лева не звучи никак лошо, като ми чипнат каруцата ще се похваля :PПП. за Стило няма, а стига бе!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
mais написа:За мойто имаше да не повярва човек :P и вдига цели 8 коня||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
// Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //
Коментар
-
Executer написа:mais написа:За мойто имаше да не повярва човек :P и вдига цели 8 коня
Коментар
-
mnpenchev
Аз пък се чудя, сега ако спечеля и закарам звяра и ми кажат: "ми нямаме чип за твойта каруца брато" кво ли ше праим ?
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар