Като боядиша долната част на броните седи изключително грозно ,затова не я слагам снимката...Така е най-добрият вариант...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето малко снимки на новите ми брони на старата ми ТЕМПРА :)
Collapse
X
-
приятел хубава е колата евала,но защо почвате от броните и праговете ? сложи една джанта и едно малко по ниско окачване и с заводските брони ще изглежда уникално видът на една кола най много се променя от окачване и джанти, за тебе поне 16" или 15" 9j джанти ти трябват лайсните бели и ако леко преправиш рещетката да остане без емблема ще е идеално
Коментар
-
stefcho_sm написа:приятел хубава е колата евала,но защо почвате от броните и праговете ? сложи една джанта и едно малко по ниско окачване и с заводските брони ще изглежда уникално видът на една кола най много се променя от окачване и джанти, за тебе поне 16" или 15" 9j джанти ти трябват лайсните бели и ако леко преправиш рещетката да остане без емблема ще е идеалноFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
Как да ти кажа до преди 2 месеца колата излгеждаше трагично по отношение на външен вид, пребоядисах я , след това ми попаднаха тия брони съсвсем случайно тука в форума и ги взех и ги боядисах и тях и можеш да се сетиш че боя + слагането на броните и след това и боядисването им и парите в един момент не достигат За решетката имам някои идеи но нямам време в момента намислил съм да си сложа и странични огледала от алфа 155 защото са много по-красиви от тия и май няма да се налага да преправям нищо а Джантите... пфу още 400-500 лв не ми се дават това лято все пак и на море трябва да се ходи итн но прагове мисля задаължително да си намеря това лято а ниското окачване .. не съм привърженик тя сега е ниска и тук таме задирам представям си с негокара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
А не и аз съм от квартала попринцип. Тва хаха е ей така просто ! Вчера те видях и мога с ръка на сърце да кажа че е чук с тези брони! Даже се чудя какво мога да направя за моя типаж>?Не е важно колко коня е колата важно е какво магаре я кара!
ex Tipo 1.6 90HP;ех Tipo 1.4 75 HP;ex Alfa 145 1.9TD 90HP;now Lancia Delta 1.6 16V 1.3HP
DREAMS: SEDICI !!!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар