Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ето малко снимки на новите ми брони на старата ми ТЕМПРА :)

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ето малко снимки на новите ми брони на старата ми ТЕМПРА :)

Има и още снимки ама тях при повече интерес. Започват с самите брони и работата по тях имаше доста лепене, китосване и шкурене но резултата мисля че си заслужава за момента е това проекта с темпрата продължава
    Прикачени файлове
    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

и последните. Сега остава да си намеря едни хубави прагове и някакви по сносни джанти и евентуално да боядисам огледалата. Снимките са малко кофти ама повечето са от телефон Ами чакам коментари мнения и съвети
      Прикачени файлове

Коментар

има разни довършителни работи по закрепването че малко са провиснали но за съжаление следващите 2 седмици имам доста работа и колата отново ще ми трябва

Коментар

Абе аз ли не виждам или наистина няма никави коментари то вярно, че съм прекалил със снимките ама поне един да каже да харесва ми не не ми харесва

Коментар

darkveidar написа:
            Абе аз ли не виждам или наистина няма никави коментари то вярно, че съм прекалил със снимките ама поне един да каже да харесва ми не не ми харесва
            не ве батка не съм го видял ма добре е станало,ще прочета по хибаво темата ти ма се е гот направеното.А отзаде и кой ти го прай или направи си сам.Видях имаш вкус изчистено и агресивно е оган е.Може с теб да направим нещо и по мойта Видях имаш и одзад готини брони.

Коментар

То аз преди малко изтрих половината снимки че наистина се бях поулял Ами двете брони ги купих тук от колега във форума то те не бяха брони а само престилки които се наложи да ги лепя на ново на места , че бяха лепени със стъклопластика ма се беше отлепила След това само малко кит и шкуркане и закачване върху старите с помоща на някоко винта + кит + малко силикон и боя иначе броните са АБАРТ и аз като ги видях за темпра просто не устоях за съжаление при закачане на задната броня и счупих щипката от едната страна та ше я свалям и лепя и остава да си намеря едни хубави прагове и другото лято някви по хубави джанти . За съжаление съм в сесия в момента и малко сам спрял проекта

Коментар

Добре е,само както казваш едни прагове(не се увличаи да не стане циганско) и едни джанти и ще стане друга кола :D Под не се увличаи имам в предвид да не сложиш някои тип НФС

Коментар

Punto 1.4T написа:
                  Добре е,само както казваш едни прагове(не се увличаи да не стане циганско) и едни джанти и ще стане друга кола :D Под не се увличаи имам в предвид да не сложиш някои тип НФС
                  Това за НФС-то го подкрепям напълно!!!Да е изчистено му е майката!!! Имах едно предложение за теб ,за задната ти броня ,но ти си махнал снимката отзад...Има едно място ,което седи като вдлъбнато и ако го боядишеш черно ще седи много хубаво!!!Ако искаш качи снимката и ще я барна на Фотошоп ,за да видиш за какво говоря ,още като видях снимката това ми дойде на акъла...
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

ето снимки на задната броня и аз мисля това вдлъбнатото да го правя черно но ако можеш да го нправиш на вотошоп ще е по-добре да го видя първо иначе праговете е зор защото малко трудничко се намират Джантите май ще са другата пролет защото бая пари вкарах тази пролет а и днеска ми я одариха ра ще видя и там какво ще стане и колко
                    Прикачени файлове

Коментар

без прагове не става - самата престилка е по ниско и се получава видима разлика ’ успех с замисъла

Коментар

lametobg написа:
                        без прагове не става - самата престилка е по ниско и се получава видима разлика ’ успех с замисъла
                        На пълно съм съгласен с теб , просто все още не съм намерил тия прагове които искам , тоест оригиналните към тия брони.В момента се замислям дали да не ходя някаде да ми напавят . Но пък има възможност да се получи точно ГОЛФАДЖИИСКО изпълнение и за тов чакам някаде да изпаднат по форума

Коментар

Това успях да направя ,не е много добре ,но се разбира ,как и какво...
                          Прикачени файлове
                          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Ето и още една...
                            Прикачени файлове

Коментар

супер това последното изглежда най добре и май доста свежо ще стане

Коментар

Working...
                              X