Има и още снимки ама тях при повече интерес. Започват с самите брони и работата по тях имаше доста лепене, китосване и шкурене но резултата мисля че си заслужава за момента е това проекта с темпрата продължава
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето малко снимки на новите ми брони на старата ми ТЕМПРА :)
Collapse
X
-
darkveidar написа:Абе аз ли не виждам или наистина няма никави коментари то вярно, че съм прекалил със снимките ама поне един да каже да харесва ми не не ми харесва
Коментар
-
То аз преди малко изтрих половината снимки че наистина се бях поулял Ами двете брони ги купих тук от колега във форума то те не бяха брони а само престилки които се наложи да ги лепя на ново на места , че бяха лепени със стъклопластика ма се беше отлепила След това само малко кит и шкуркане и закачване върху старите с помоща на някоко винта + кит + малко силикон и боя иначе броните са АБАРТ и аз като ги видях за темпра просто не устоях за съжаление при закачане на задната броня и счупих щипката от едната страна та ше я свалям и лепя и остава да си намеря едни хубави прагове и другото лято някви по хубави джанти . За съжаление съм в сесия в момента и малко сам спрял проектакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
Punto 1.4T написа:Добре е,само както казваш едни прагове(не се увличаи да не стане циганско) и едни джанти и ще стане друга кола :D Под не се увличаи имам в предвид да не сложиш някои тип НФСFiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
ето снимки на задната броня и аз мисля това вдлъбнатото да го правя черно но ако можеш да го нправиш на вотошоп ще е по-добре да го видя първо иначе праговете е зор защото малко трудничко се намират Джантите май ще са другата пролет защото бая пари вкарах тази пролет а и днеска ми я одариха ра ще видя и там какво ще стане и колкокара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
-
lametobg написа:без прагове не става - самата престилка е по ниско и се получава видима разлика ’ успех с замисълакара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар