Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Схема табло

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Схема табло

Здравейте колеги!Някой случайно да му се намира схема с размери и разгъвки на таблото (където се намират километраж, оборотомер, гориво, и прочие...)Също така, ако някой има всичко това сканирано също ще ми бъде от полза Идеята ми е сам да си измайсторя някакъв дизайн, но не ми се разглабя таблото за да меря всичко по отделно.Благодаря предварително
    "Без сърца, сме просто машини"
    Toyota Prius 1.5 Hybrid
    EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Re: Схема табло

M5kov написа:
    Здравейте колеги!Някой случайно да му се намира схема с размери и разгъвки на таблото (където се намират километраж, оборотомер, гориво, и прочие...)Също така, ако някой има всичко това сканирано също ще ми бъде от полза Идеята ми е сам да си измайсторя някакъв дизайн, но не ми се разглабя таблото за да меря всичко по отделно.Благодаря предварително
    хубаво да пишеш за каква кола ... иначе в нета се ще се намери
    >>>>>>> Move Bitch Get out of the way!!! Punto is the way !!! <<<<<<Boooooooo>>>>MOVE OVER ->

Коментар

Оле това наистина съм го пропуснал :D :D :DBrava 96’ годинка е колата
      "Без сърца, сме просто машини"
      Toyota Prius 1.5 Hybrid
      EХ- Brava 1.6, Marea 1.9 JTD, Multipla 1.6 Bipower, Jeep Grand Cherokee ZJ 5.2 V8, Peugeot 407 SW 2.0 HDI, Mitsubishi Pajero 2.8 TDI

Коментар

Working...
      X