Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Малко помощ за фиат Палио 1.4

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Малко помощ за фиат Палио 1.4

Здравеите,на всички фенове на марката.Нов съм във форума, но много отдавна съм фен на италианските коли.Имам фиат палио 1.4 и искам ако може малко да се съживи :D има ли някакъм начин това да стане,да тръгне малко повече да върви.Благодаря предварително

Gouf III GTIТова е начина, че има има ама няма да ти хареса този начин за който аз се сещам защото става въпрос за пара.Абе и на Гоуф да се качиш си е наистина много добър вариант PS: Тва за Гоуфа беше шега не се мъчи да правиш нищо по този мотор ами по добре продаи колата и вземи нещо с по голям мотор щом искаш бегачка.
    Subaru B9 tribeca 3.0
    Peugeot 307 04
    Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
    Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

И все пак ако махна катализатора и сложа спортен филтър поне малко се надявам да живне :D

Коментар

Turbo Delta написа:
        И все пак ако махна катализатора и сложа спортен филтър поне малко се надявам да живне :D
        Ами може да направиш това и едно гърне отзад и това е...Но резултатът ще е повече в джоба околкото в колата...
        Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
        Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
        EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

Въдушния филтър е последното нещо с което се преключва тунинга на 1 мотор а и струва цифра един хубав е поне 250лв.Катализатора попринцип ако не е задръстен е хубаво да си го има, но всеки катализатор си има и определен живот 30 000-50 000км горедолу зависи от карането.
          Subaru B9 tribeca 3.0
          Peugeot 307 04
          Ex:Alfa Romeo 1,4 T.Spark 103hp 98''
          Fiat Brava 1.6 16V 103

Коментар

Dikata_BG написа:
            Въдушния филтър е последното нещо с което се преключва тунинга на 1 мотор а и струва цифра един хубав е поне 250лв.Катализатора попринцип ако не е задръстен е хубаво да си го има, но всеки катализатор си има и определен живот 30 000-50 000км горедолу зависи от карането.
            Бах мамаму незнаех че К&Н са вдигнали цените двойно за колегата с 1.4 , слагай една права генерация , олекотявай колата и ако искаш още можеш още коне но е свързано с 3-5000 леваВъв форума не се толерира ползването на нецензурни думи."Модераторски екип на fiat-bg.org"
            Power Under Pressure

Коментар

Dikata_BG написа:
              ...... но всеки катализатор си има и определен живот 30 000-50 000км горедолу зависи от карането.
              Къде прочети тези цифри съм любопитен да разбера.Предполагам някой който сваля катализатори и слага резонаторни гърнета ти ги е казал.Катализатора е разчетен за ресурса на двигателя и не подлежи на замяна.Той не е консуматив като филтрите или свещите.Мерил съм катализатори на 250000-300000 клм е работят като нови.Недей разпространява такива зловредни приказки,че може да вкараш хора в излишни разходи..

Коментар

Working...
              X