Днес намерих на едно място чисто нови джанти 14’ казаха ми, че са тайландски и човека ми иска 520лв за 4-те, та исках да попитам дали ми иска много пари или цената е добра. Не можах да я снимам, но е копие на тази по долу на снимката.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Заслужава ли си парите тази джанта???
Collapse
X
-
Re: Заслужава ли си парите тази джанта???
nickname написа:Днес намерих на едно място чисто нови джанти 14’ казаха ми, че са тайландски и човека ми иска 520лв за 4-те, та исках да попитам дали ми иска много пари или цената е добра. Не можах да я снимам, но е копие на тази по долу на снимката.Alfa Romeo 159 1.9 16V JTDm powered by Sprintauto Service
Fiat Bravo 1.9 JTD 105 GT powered by emzo Ex: Fiat Bravo 1.4 12v (вече в баща ми)
Коментар
-
Re: Заслужава ли си парите тази джанта???
nickname написа:Днес намерих на едно място чисто нови джанти 14’ казаха ми, че са тайландски и човека ми иска 520лв за 4-те, та исках да попитам дали ми иска много пари или цената е добра. Не можах да я снимам, но е копие на тази по долу на снимката.Fiat Punto`04 1.2 60hp.
Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.
Коментар
-
stefcho_sm написа:Не се излагай ако са 14" поне да са с големи бордове иначе за пунто под 15" не е джанта .....
Коментар
-
Тези за които питаш са скъпи,но красиви за матеряла незнам как е.Защо просто не си сложиш ако е Punto,оригиналните или ако е Bravo,пак оригиналните за GT например,намират се на добри цени във форума ниFIAT Punto 1.6 GOLF`S KILLER
FIAT Bravo 1.6 16v моят домашен любимец
LANCIA Ypsilon Elefantino blu
http://fiat-bravo.oneinform.com/teh.html
http://automedia.investor.bg/catalog.../cartech_4479/
Коментар
-
nickname написа:stefcho_sm написа:Не се излагай ако са 14" поне да са с големи бордове иначе за пунто под 15" не е джанта .....Пунто 1.2 75 94г климатик SX
Коментар
-
nickname написа:stefcho_sm написа:Не се излагай ако са 14" поне да са с големи бордове иначе за пунто под 15" не е джанта .....Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!
Коментар
-
stefcho_sm написа:nickname написа:stefcho_sm написа:Не се излагай ако са 14" поне да са с големи бордове иначе за пунто под 15" не е джанта .....
Коментар
-
zaxaxa написа:nickname написа:stefcho_sm написа:Не се излагай ако са 14" поне да са с големи бордове иначе за пунто под 15" не е джанта .....
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар