колеги въртят ми се някви такива идей из главата и искам да попитам може ли да се сложи мотор от АЛФА 164 2.0 в6 турбо 205ph. коня на фиат браво ХГТ или от пак 164-ка 3.0 v 24v QV 233ph.. ?! дали ще влезе някои от тия мотори . . и евентуално какви проблеми ще се очакват , а и от кой мотор ще може да се извлече по голяма мощност
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
въпрос ...мотор от алфа 164 на браво ХГТ ??
Collapse
X
-
Re: въпрос ...мотор от алфа 164 на браво ХГТ ??
s00rry написа:колеги въртят ми се някви такива идей из главата и искам да попитам може ли да се сложи мотор от АЛФА 164 2.0 в6 турбо 205ph. коня на фиат браво ХГТ или от пак 164-ка 3.0 v 24v QV 233ph.. ?! дали ще влезе някои от тия мотори . . и евентуално какви проблеми ще се очакват , а и от кой мотор ще може да се извлече по голяма мощност
-
принципно няма проблемино ако искаш да е като истинско ще трябва да си набавиш:държача на двигателя към тампона става от Вобразни 155 и 156същият държач, но към скоростите, става от много модели, най вече големите JTD-таи също така, капака на диференциала заедно със държача на неговъв алфа форума има една 145-ца но при нея е сложено цялото магаре от 164-ката, което според мен е глупаво
Коментар
-
hf hpe написа:принципно няма проблемино ако искаш да е като истинско ще трябва да си набавиш:държача на двигателя към тампона става от Вобразни 155 и 156същият държач, но към скоростите, става от много модели, най вече големите JTD-таи също така, капака на диференциала заедно със държача на неговъв алфа форума има една 145-ца но при нея е сложено цялото магаре от 164-ката, което според мен е глупавоГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
ти виждал ли си я 145 че знаиш че е глупаво или прикзваш само да се намираш на работа първо на първо 145 си е с неиното магаре използвана е само част от магарето на 164 което държи двата тампона отпред просто така стана по лесно и по здраво двата коша на 145 и на бравото са еднакви но ако си решил да правиш нещо такова е по добре да имаш цял автомобил на разположение иначе невъзможни неща няма [/quote]
Коментар
-
krasio.323 написа:ти виждал ли си я 145 че знаиш че е глупаво или прикзваш само да се намираш на работа първо на първо 145 си е с неиното магаре използвана е само част от магарето на 164 което държи двата тампона отпред просто така стана по лесно и по здраво двата коша на 145 и на бравото са еднакви но ако си решил да правиш нещо такова е по добре да имаш цял автомобил на разположение иначе невъзможни неща нямаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
krasio.323 написа:да ти кажа честно въбще не мe интерисуват 145 и 164 просто имаше изказване за колата на един приятел че била глупаво направена но съм сигорен че hf hpe не е виждал на живо точно тази 145 иначе не споря кои колко са е занимавал с коли
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар