Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос ...мотор от алфа 164 на браво ХГТ ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

toko.bg написа:
    всичко давам за 2000лв.
    мм някви коментари . ?!
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Колега "s00rry",продават в момента цяло Фиат Купе 2.0 16 Турбо в Перник,пича има обява в Ланча форума и в мобиле.бг .Това е много по изгоден вариянт откъм лапи на мотора,електроника и т.н. от колкото каповския,понеже пасва 1:1 на твойта кола
      Peugeot Partner 1.6 HDI - служебно

Коментар

ivanko_rs написа:
        Колега "s00rry",продават в момента цяло Фиат Купе 2.0 16 Турбо в Перник,пича има обява в Ланча форума и в мобиле.бг .Това е много по изгоден вариянт откъм лапи на мотора,електроника и т.н. от колкото каповския,понеже пасва 1:1 на твойта кола
        колега да знам видях я тая обява таман напреди ми казаха за нея .. но тука станаха едни неща напуснах работа .. ала бала и ся търся нова и малко всякакви проекти оставяме настана ... че ..
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

колеги другре въпроса за изгодното състоянието на мотора как е моя е перфектен и капата е 205кс а копето 190 и като кажа всичко че давам значи всичко което се сетиш радиатори скорости инсталация полуоски и така на татак. пак и аз сам обявил такава цена заштото и аз съм замислил тъкъв проект обаче ако някои ми даде теич пари имам от каде да измисла друг двигател можи и по моштен

Коментар

Даже и листа хартия е по-лек, когато се повдига с човек повече /Исак Нютон/! 5 > 4 Така де..... от Русенската секта и още един итал-фен ще ме подкрепи /май/ !Поздрави на всички колеги с пожелание за много бири и турбаланката да свири
            ТУНИНГА СТРУВА ПАРА! ДРУГОТО Е ..... МУНИНГ

Коментар

2000 20v turbo написа:
              Даже и листа хартия е по-лек, когато се повдига с човек повече /Исак Нютон/! 5 > 4 Така де..... от Русенската секта и още един итал-фен ще ме подкрепи /май/ !Поздрави на всички колеги с пожелание за много бири и турбаланката да свири
              мноси прав колега подкрепата е пълна
              2000.16v.TURBO
              http://vbox7.com/play:7cbebdda
              http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

Working...
              X