Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

въпрос ...мотор от алфа 164 на браво ХГТ ??

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

въпрос ...мотор от алфа 164 на браво ХГТ ??

колеги въртят ми се някви такива идей из главата и искам да попитам може ли да се сложи мотор от АЛФА 164 2.0 в6 турбо 205ph. коня на фиат браво ХГТ или от пак 164-ка 3.0 v 24v QV 233ph.. ?! дали ще влезе някои от тия мотори . . и евентуално какви проблеми ще се очакват , а и от кой мотор ще може да се извлече по голяма мощност
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Re: въпрос ...мотор от алфа 164 на браво ХГТ ??

s00rry написа:
    колеги въртят ми се някви такива идей из главата и искам да попитам може ли да се сложи мотор от АЛФА 164 2.0 в6 турбо 205ph. коня на фиат браво ХГТ или от пак 164-ка 3.0 v 24v QV 233ph.. ?! дали ще влезе някои от тия мотори . . и евентуално какви проблеми ще се очакват , а и от кой мотор ще може да се извлече по голяма мощност
    Какви проблеми да имаш най - много да се налага да раздуваш и режеш малко ?Но като цяло ще си е голяма кушия ако са по- големи
    FIAT - TIPO 2.0i.е

Коментар

то това е ясно .. но главния въпрос .. дали ще влезе . ?

Коментар

принципно няма проблемино ако искаш да е като истинско ще трябва да си набавиш:държача на двигателя към тампона става от Вобразни 155 и 156същият държач, но към скоростите, става от много модели, най вече големите JTD-таи също така, капака на диференциала заедно със държача на неговъв алфа форума има една 145-ца но при нея е сложено цялото магаре от 164-ката, което според мен е глупаво

Коментар

hf hpe написа:
          принципно няма проблемино ако искаш да е като истинско ще трябва да си набавиш:държача на двигателя към тампона става от Вобразни 155 и 156същият държач, но към скоростите, става от много модели, най вече големите JTD-таи също така, капака на диференциала заедно със държача на неговъв алфа форума има една 145-ца но при нея е сложено цялото магаре от 164-ката, което според мен е глупаво
          да колега аз четох темата за нея .. и аз така мисля

Коментар

ти виждал ли си я 145 че знаиш че е глупаво или прикзваш само да се намираш на работа първо на първо 145 си е с неиното магаре използвана е само част от магарето на 164 което държи двата тампона отпред просто така стана по лесно и по здраво двата коша на 145 и на бравото са еднакви но ако си решил да правиш нещо такова е по добре да имаш цял автомобил на разположение иначе невъзможни неща няма [/quote]

Коментар

krasio.323 написа:
              ти виждал ли си я 145 че знаиш че е глупаво или прикзваш само да се намираш на работа първо на първо 145 си е с неиното магаре използвана е само част от магарето на 164 което държи двата тампона отпред просто така стана по лесно и по здраво двата коша на 145 и на бравото са еднакви но ако си решил да правиш нещо такова е по добре да имаш цял автомобил на разположение иначе невъзможни неща няма
              [/quote]цял автомобил .. ?! демек да си взема направо някои 164-ка .. ? аз мислех само двигателя .. ама май май ще трябва цял кош

Коментар

не ти трябва цял кош но да не мислиш че ще вземеш мотора и аиде готово скорости те на 164 са с лостове ще ти трябват и те моторна инсталация + компа и още куп неща които не се сещам сега за това ти казвам че ако имаш цяла кола за донор всичко ще ти е под ръка

Коментар

krasio.323, hf hpe е виждал повече 164-ки и 145-ци, отколкото ти си търсил по мобилето .

Коментар

да ти кажа честно въбще не мe интерисуват 145 и 164 просто имаше изказване за колата на един приятел че била глупаво направена но съм сигорен че hf hpe не е виждал на живо точно тази 145 иначе не споря кои колко са е занимавал с коли

Коментар

krasio.323 написа:
                      да ти кажа честно въбще не мe интерисуват 145 и 164 просто имаше изказване за колата на един приятел че била глупаво направена но съм сигорен че hf hpe не е виждал на живо точно тази 145 иначе не споря кои колко са е занимавал с коли
                      колега само да те попитам ти в тази така "направена" колаби ли возил детето си?да не говорим за минаване на тест като TUV примерно

Коментар

колега нали са сещаш че тази кола не е направена за возене на деца не че момчето което я прави има деца тои ако изка да си води децата на градина ще си вземи комби а за tuv теста те половина та 145 в бг няма да го минат не само тази

Коментар

та колеги от кой .. мотор може да се извади по голяма мощност . ?!

Коментар

s00rry написа:
                            представи си как буркани подредени в кашони вадят голяма мощност ами никак
                            sigpic
                            Fiat Tipo HF Integrale powered by ICIDesign
                            475HP 11,5/1,9/191
                            YouTube

Коментар

ici написа:
                              s00rry написа:
                              представи си как буркани подредени в кашони вадят голяма мощност ами никак
                              добре колега .. какъф дръг мотор би ми препоръчал да забода в моя кашон .. ?!

Коментар

Working...
                              X