Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Много ефтин селски туннинг на педалите: )На мен ми харесва

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Много ефтин селски туннинг на педалите: )На мен ми харесва

одавна исках да импровизирам тва.Дойде ми идеята от там,че немах емблема на волана и седеше мн.неприятна дупка.Закупих си въпросния ключодаржател /ма др. бе с черно по буквите/ И един ден токато си седах и го гледах му се метнах и го сложих на волана.И остана другата му част и тогава не ми дойде сегашната идея и го сложих над жабката.Там седи по добре от колкото на волана.Та след няколко месечно търсене /най-малко 5./ си зех тоз нямаше от другите с черно /пък и по-скъп 2ти /.Имах стари гумички на педалите и за чернова го направих на тях.Няма да обяснявам надълго и нашироко как става процедурата по разделяне.Може би ви идва на акъла ква е само да кажа за дез дет не знаят има 2ве лица ключод.Само искам акъл ако не държи лепилото ми.То е хелмевект немско на Момент.Горните еблеми са с некъв селикон за сеа не са паднали пък и държи здраво.Безработен съм и ми се занимаваше.Да предуредя
    Прикачени файлове

браво колега :D

Коментар

Браво за находчивостта и ентусиазма! Добре е станало, но според мен трябва да си купиш нови гумички за педалите. След това да повториш процедурата върху тях. Маняшко е и затова подмени и самите гуми, щото се разваля кефа!!!
      Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
      Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
      http://www.keepfighting.ms

Коментар

Jimy написа:
        Браво за находчивостта и ентусиазма! Добре е станало, но според мен трябва да си купиш нови гумички за педалите. След това да повториш процедурата върху тях. Маняшко е и затова подмени и самите гуми, щото се разваля кефа!!!
        Съгласен съм с теб! Едни нови гумички и си пушка :D Само се чудя дали това се казва тунинг :D
        Grande Punto 1.3 75 hp
        Croma 1.9 Multijet 150 hp

Коментар

А ,колега ,с какво го злепи ,гледам ,че е нещо бяло ,да не е Поксипол... Че точно там си има доста усилие...
          Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
          Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
          EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

staik написа:
            Jimy написа:
            Съгласен съм с теб! Едни нови гумички и си пушка :D Само се чудя дали това се казва тунинг :D
            аве колеги и аз да се накарам на някого.Или не ви се чете моите работи или ви мързи.Казал съм го май,трябва да погледна.Значи малко м/е да сте се объркали отначалото и от там да не ви се чете.Те са ми старите. Аре ок аз му викам шукарййка.Predatorsи искам да провря как е на якост или как се казва и ше ви прата и снимки на лепилото.Има и малки ръзфасовки като тубички за паста за зъби.Ако не моа да прата снимки.Отивате в магазина МOMENT на HENKEL жълто и черно има по него.Тва е пък и е мн.добро за всичко нема да го затриите...Само дано държи,че се забравям да провера.Ако не си намера неква добра работа или няма часно за 6-8м.незнам каде ше и брякна на колата.В аспоха.

Коментар

Верно ве...!!! Ама ти пък покажи творбата си с "беловата", щото снимката с оръфания педал е гадна. Иначе проекта ти е маняшки...наистина!!!

Коментар

добре ве баткоти,ако го направя не мислиш ли че веднага ще кача сними ако пак мога.Просто нали искам да вида как ше държи лепилото,да не ви лъжа и най-малкото ще го направа един път за мене си.Друго исках да питам другите.Щото от толкова мислене ми се стува,че имам мн.от ламаринките и ако сложа и 2та ще стане голем калабалък и сергия.Но и на тва май го измислих др.която ми оставя.Да не го загубя ще го метна на новия багажник от колегите пежо и само тва е.пп.Май ше тръбва найстина да спирам с форумите,че ше ям бой.Пречел съм на жената от др.стая.

Коментар

Това лепило на Henkel e много добро ,викат му Течен пирон...Няма падане от там ,освен ако не го накарш да падне ,с много зор!!!
                  Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
                  Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
                  EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT

Коментар

а от каде да си намеря такаж ключодаржател че и намен ми няма емблемата от волана
                    кара Fiat Tipo 1.6 ,Fiat Tempra 1.8 16V

Коментар

darkveidar написа:
                      а от каде да си намеря такаж ключодаржател че и намен ми няма емблемата от волана
                      тук ги има в 1 левче или всичко по лев.Ключари и кибитки за авто части насякаде м/е да има.Ма са малко трудни за намиране има сякакви но за фиат зор.Апък за лепилото малко не ми държи /направих 2ва опита и пак не седи здраво както горните със селикон/ трябва мн.старателно идеално гладко да се изрежат пъпките за да хване здраво.Иначе е мн.кораво лепило.Ще опитам пак с селикон вече и трябва да държи за да съм смел с новите гумички.Ако се вкарвате в игра да си слагате такива газарййки мн.внимателно и старателно го направете разделянето на емблемите. Трябва да стане на менгиме с ръчна ножовка с тянак лист за да са еднакви ембелемите и да не настърчат неравномерно за кото и да ги ползвате а за педалите мисля поне аз да отрежа само по един ред пъпки.Смисъл като се отстрани емблемата точно по нея да се одели и гумата за да няма мн.неравномерно настъчане и да спомогне за разлепването пък и по добре ше седи.Някой по голем ентосиаст от мене ако е постигнал нещо спрямо тва да пуска снимки.Или друг да даде акъл как ще е по добре.

Коментар

Селски тунинг !!!
                        Bravo 1.2 16V 1999г.

Коментар

lasthope7 написа:
                          Селски тунинг !!!
                          аре колега да не се обиждаме на села аз ти казвам от каде ми дойде идеята ма и ти явно не си го прочел,нямах емблема на волана,както и колегата малко по горе.да ти кажа на мен ми харесва м/е да е селски ма е мн.дискретена и изчистена шукариика /харесвам готините раб.не натруфените /.Ни май по горе и тва обсядихме че не е тунинг а така ми дойде на акъла да го драсна /ше трябва май да го пообравя и тва/ . И съм напълно сигорен че по твойта кола има мн.по селски тунинг от тоз.Предполагам че имаш поне лепенки на предната част на вратата момо ремус и ала-бала който гледах некаде му викат "меню" или поне некаде друга лепенчица.Просто аз като бех новобранец тук /и още съм/ не се меших чак с такива мнения и !!! може да съм писал мн.простотии и несвързани работи ма тва че ти не го намираш тарикатско не ми е никакъв пробл.Аре покажи ти ко си направил.Кажи ми само онез ефтинките шериниики като ламаринки за педалите не са ли смешни И ОПАСНИ.Колата я продават с такива гумички и мен ми се стори готинко и там да имам емлемка.Не съм ти се обидил не се товари и ти ма така си е...Се пак колеги сме и всеки м/е да си каже мнението.Да не забрава за ко съм влязал.Довърших за сеа селския проект и м/е само ако не държи лепилото да го натисна с малко селиконец.Ако ви се прави некви такива емлемки някаде на потребно место и въпросния ключодаржадел нема черно по него във буквите слагайте черен лак за нокти държи и се нанася лесно. Ще кача и снимки последни и вече ви сте наред да показвате как е станало при вас.

Коментар

lasthope7 написа:
                            Селски тунинг !!!
                            аве мой ти си бил много пресен още на регистр.и тва-онова.Почети малко.Не да си драснеш ХЧТ 20в20 или ко беше там за фиатката ти.И ти сигора си като многото газета тук в града 80 човека регистрирани, сабираме се точно 3ма по срещи. Няма файда от опасни коли, аре пишеш колко е мощна колата драсни ко си направил нещо повече от тва дето е самоче по спирачките.Вентилирани дискове а у не е селско пък и ефикасно ще е или нещо друго по спирането.Не да се треснеш некаде и да кайш б........Сажалявам модер.и адимини ма момчето мн.напред го даде с приказките,на дугите им хареса а lasthope7 колегата селски а у.Сега сигорно и аз ше го накарам да не влезе повече в форумчето ни и да стане и да тръгне с газ по улиците и да стане опасен.Ма сори.Колега мн.полезни и интересни работи ще разбереш тук за кото и да било.Просто трябва да почетеш малко и да си инат за да не се отказваш заради бращолевенията ни. Сори lasthope7 драсни нещо тва 7.. набора ли ти ще е.
                            Прикачени файлове

Коментар

Добре е станало! В никакъв случай не е "селски тунинг"... не слушай хора без мерак и желание! Съжелявам, но това е мнението ми.Колега vin_d, сега с новата гумичка е идеално! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08

Коментар

Working...
                              X