одавна исках да импровизирам тва.Дойде ми идеята от там,че немах емблема на волана и седеше мн.неприятна дупка.Закупих си въпросния ключодаржател /ма др. бе с черно по буквите/ И един ден токато си седах и го гледах му се метнах и го сложих на волана.И остана другата му част и тогава не ми дойде сегашната идея и го сложих над жабката.Там седи по добре от колкото на волана.Та след няколко месечно търсене /най-малко 5./ си зех тоз нямаше от другите с черно /пък и по-скъп 2ти /.Имах стари гумички на педалите и за чернова го направих на тях.Няма да обяснявам надълго и нашироко как става процедурата по разделяне.Може би ви идва на акъла ква е само да кажа за дез дет не знаят има 2ве лица ключод.Само искам акъл ако не държи лепилото ми.То е хелмевект немско на Момент.Горните еблеми са с некъв селикон за сеа не са паднали пък и държи здраво.Безработен съм и ми се занимаваше.Да предуредя
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Много ефтин селски туннинг на педалите: )На мен ми харесва
Collapse
X
-
Браво за находчивостта и ентусиазма! Добре е станало, но според мен трябва да си купиш нови гумички за педалите. След това да повториш процедурата върху тях. Маняшко е и затова подмени и самите гуми, щото се разваля кефа!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Пунто Ево 1.6 multijet ... да видим кво ще излезе ?!
http://www.keepfighting.ms
Коментар
-
Jimy написа:Браво за находчивостта и ентусиазма! Добре е станало, но според мен трябва да си купиш нови гумички за педалите. След това да повториш процедурата върху тях. Маняшко е и затова подмени и самите гуми, щото се разваля кефа!!!Grande Punto 1.3 75 hp
Croma 1.9 Multijet 150 hp
Коментар
-
А ,колега ,с какво го злепи ,гледам ,че е нещо бяло ,да не е Поксипол... Че точно там си има доста усилие...Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
staik написа:Jimy написа:Браво за находчивостта и ентусиазма! Добре е станало, но според мен трябва да си купиш нови гумички за педалите. След това да повториш процедурата върху тях. Маняшко е и затова подмени и самите гуми, щото се разваля кефа!!!
Коментар
-
Верно ве...!!! Ама ти пък покажи творбата си с "беловата", щото снимката с оръфания педал е гадна. Иначе проекта ти е маняшки...наистина!!!Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
-
добре ве баткоти,ако го направя не мислиш ли че веднага ще кача сними ако пак мога.Просто нали искам да вида как ше държи лепилото,да не ви лъжа и най-малкото ще го направа един път за мене си.Друго исках да питам другите.Щото от толкова мислене ми се стува,че имам мн.от ламаринките и ако сложа и 2та ще стане голем калабалък и сергия.Но и на тва май го измислих др.която ми оставя.Да не го загубя ще го метна на новия багажник от колегите пежо и само тва е.пп.Май ше тръбва найстина да спирам с форумите,че ше ям бой.Пречел съм на жената от др.стая.
Коментар
-
Това лепило на Henkel e много добро ,викат му Течен пирон...Няма падане от там ,освен ако не го накарш да падне ,с много зор!!!Fiat Stilo Multi Wagon 1.9JTD 85KW/115к.с. '03 powered by emzo
Fiat Punto SX mk2 1.2 44KW/60к.с. '00
EX : Fiat Tipo 1.6 i.e DOHC 149C2.046 1585cc. 66KW/90к.с -6250об./мин. - Изповядващ религията FIAT
Коментар
-
darkveidar написа:а от каде да си намеря такаж ключодаржател че и намен ми няма емблемата от волана
Коментар
-
lasthope7 написа:Селски тунинг !!!
Коментар
-
lasthope7 написа:Селски тунинг !!!
Коментар
-
Добре е станало! В никакъв случай не е "селски тунинг"... не слушай хора без мерак и желание! Съжелявам, но това е мнението ми.Колега vin_d, сега с новата гумичка е идеално! Yellow_Flash_Colorz_PDT_08Пежо 207 1.6 турбо, на Ф60 и Pipercross PK002F, но с дупка в буталото ...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар