Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Въпрос отностнно хидравликата

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Въпрос отностнно хидравликата

Имам едно запитване.възможно ли е кола която няма хидравлика,да се направи така,че да има?ако е възможно какво освен реиката,трябва да се смени и да се добави?

Ами освен рейката трябва хидравлична помпа и мисля че има значение в разположението на динамото и ролките за опъване на ремака на двигателите на колите които са с хидравлика но не съм напълно сигурен.А пъка ако мислиш да правиш такъв експеримент по-добре си купи кола с хидравлика.Защото сигорно ще дадеш толкова пари за преправка.
    Fiat Punto`04 1.2 60hp.
    Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
    ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

За твойто пунто ли става въпрос! При тях май имаше и модели само със електроусилвател, който се намира на самия прът! Там е по лесна инсталацията! Не съм пунто специалист, затова нека някой по-компетентен да се изкаже!!
      ||El Paso Performance|| Мойте обяви ||
      // Fiat Tipo 5-door 1.4 SOHC // Fiat Tipo 1.6 DOHC 3-door Trackday project // Lancia Dedra HF Turbo // Fiat Tempra SW 4x4 //

Коментар

Executer написа:
        За твойто пунто ли става въпрос! При тях май имаше и модели само със електроусилвател, който се намира на самия прът! Там е по лесна инсталацията! Не съм пунто специалист, затова нека някой по-компетентен да се изкаже!!
        да колега за моито пунто става въпрос.понеже ми изпадна едно пунто на части без пари и понеже се е видяло,че никои не иска да купи моито,реших да си го направя както на мен ми се иска.кофтито е,че другото пунто е с блокирал двигател и не ми се занимава да го оправям.то си е с хидравлика,климатик и др.екстри които замислям да вкарам в моито си пунто

Коментар

cappy_limona написа:
          Executer написа:
          да колега за моито пунто става въпрос.понеже ми изпадна едно пунто на части без пари и понеже се е видяло,че никои не иска да купи моито,реших да си го направя както на мен ми се иска.кофтито е,че другото пунто е с блокирал двигател и не ми се занимава да го оправям.то си е с хидравлика,климатик и др.екстри които замислям да вкарам в моито си пунто
          На твоита количка ако и сложик климатика от другото няма ли угасне на някои баир .другото би трябвало да е поне 1.4.
          Fiat Punto`04 1.2 60hp.
          Renault Kangoo 1.9 DTI 80hp.
          ex: FIAT Marea Weekend 1.8 16v ELX; FIAT Brava TD100 SX.

Коментар

kal0yanch40 написа:
            cappy_limona написа:
            Executer написа:
            На твоита количка ако и сложик климатика от другото няма ли угасне на някои баир .другото би трябвало да е поне 1.4.
            и двете са 1.2 75коня.карал съм 1.2 с пуснат климатик и не съм имал ядове.но на фордчето ми несмея да му пускам климата щото имам чувството,че ще умре всеки момент

Коментар

cappy_limona написа:
              Executer написа:
              ами,че сложи си твоя ДВГ на другото пренабии му номерата на рамата и готово
              Аз знам, че нищо не знам, но има хора и това не знаят.
              Човек е 80% вода и ако няма мечти или цели в живота, това е просто една вертикална локва.

Коментар

смяната на двигателя и пренабиването на номера на рамата,не ми върши работа.моито пунто е бяло,другото е син металик.няма да мина само със смяна.трябва после да се разправам с КАТ,да търся документите на другото пунто,което е спряно от движение и т.н.дълга и широка става

Коментар

Working...
                X