Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дюзи!

Collapse
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Дюзи!

Здравейте колеги имам един въпрос към по запознатите.казаха ми че дюзи от Ланча либра 1.8 щели да станат за Браво 1.6 16V Биха ли станали?
    ASTRA BERTONE 2.0 16V TURBO+
    Ако говорим за бинокли,аз съм навит да ти раздам телескоп...

дай номера на ланчовите и твойте и ще ти кажа дали стават по параметри , а останалото е на рейката дали ще паснат е като ги видиш пред тебе
    Power Under Pressure

Коментар

http://212.187.114.126:7080/navi?DRIVE=S&GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=099&DRV =S&searchButton=Go!&KEY=STARTUPеи тука има онлаин ЕПЕР може а си ги сравниш

Коментар

emiliogsm написа:
        http://212.187.114.126:7080/navi?DRIVE=S&GUI_LANG=3&LANGUAGE=3&COUNTRY=099&DRV =S&searchButton=Go!&KEY=STARTUPеи тука има онлаин ЕПЕР може а си ги сравниш
        то хубаво да ги сравня ама като незнам наименованието на Английски и незнам как да го търся.

Коментар

колега гледам че си от пловдив имам един приятел дето има от ланчия дедра 1.8 ако си заинтересуван мога да ви сваржа с него

Коментар

няма грижи колега искам да разбера кои дюзи стават за браво 1.6,е да са с по големи от моите с по голям дебит.

Коментар

прсто си земи 1.8
              Honda Jazz 1.4 8v 07'

Коментар

хахахахахахаха.....маи така е най-добре... :D
                Fiat Bravo GT 1.8 16V 113hp с малко тЮнинг (снегорин)
                KONI SPORT SUSPENSHION+EIBACH SPORT SPRINGS
                Изработка на всякакви изделия от стъклопласт за леки и товарни автомобили-брони,прагове,калници,капаци,маски,надстройки и други!

Коментар

колега с кой мотор 1.6 16V сина моделите които са с пластмасови колектори и за Либра 1.8 се ползват PIKO style инжектории съответно са заменимиза старите мотори мисля, че не ставатне знам за какво са ти но на Либрата дюзите са почти 300 кубукови

Коментар

mufa_bg написа:
                    няма грижи колега искам да разбера кои дюзи стават за браво 1.6,е да са с по големи от моите с по голям дебит.
                    Ако не си измислил по какъв начин ще вкараш повече въздух в двигателя, с по-големите дюзи няма нищо хубаво да и направиш на колата, според мен!

Коментар

Working...
                    X