vsd написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Монтиране на едномасов маховик и усилен съединител на JTD
Collapse
X
-
-
Сетих се и за притискател на Алфа 3.0 6 цилиндрова, мисля 600-650кг сила беше.Ако може да разбереш дали притискателят и става за твоята ще е опция.Делта/Дедра турбо с диск отделящ на натиск е 550-580 кг доколкото се сещам.Като разбереш кой от тези дискове ти става, може да му търсиш усилен вариант от разни рейсинг производителиА колко ти е предполагаемият въртящ момент?
Коментар
-
vsd написа:За Nm предполагаемо са 270-280.
Коментар
-
emzo написа:Нов Валео (колко е хубав не знам, от Тех Ко) пак буксува.
Коментар
-
u_bo
ici написа:emzo написа:Нов Валео (колко е хубав не знам, от Тех Ко) пак буксува.
Коментар
-
ici написа:emzo написа:Нов Валео (колко е хубав не знам, от Тех Ко) пак буксува.
Коментар
-
http://www.clutchdistributors.co.uk/...co.uk/home.php Виж двата линка има някакви усилени съединители.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
vsd написа:Мерси, писах им един мейл да видим какво ще кажат. Странно ми е че и на трите комолекта за браво или брава jtd на снимките дисковете имат пружини.Marea Weekend HLX Jtd 110
oO(_)____////____(_)Oo
Коментар
-
Да, видях го това за снимките. Инaче не е проблем доставка до Англия и от там някой да ми го прати. Само не знам колко ще е доставката на 15кг пакет Ама това да ми е проблема.Обаче и идеята на ici за кевларен диск от амерка и притискател от алфа ми се струва доста добра, а и май ще излезе на половин цена.
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар